- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.901
hmm anladım canım bunu bende biliyorum da o bunun adının amigurumi olduğunu bilmiyordumbende bekarken baya yaptım yelek elbise şu bu buzdolabı süsleri falan artık ele alabilmek mümkün mü evin işini bile yapmıyorum şuan bile buraya yazıyorum ama ayağımda sallıyorum kanepe de laptop var :26:
selamın aleyküm canlarım nasılsınız...? tüp bebek merkezine gittik bizz ve tüp bebeğe karar verdik bakalım inş. hakkımızda hayırlısı olur. kaç aydır adet olmadığım için söktürücü verdi doktor. sonra 1 ay d. kontrol hapı kullancam bu arada tahliller verdi onları yaptırcam inş. 1.5 ay sonra tam anlamıyla tüp bebek işlemi gerçekleşcek. doktor aşılama yaparsak düşük riski fazla en iisi tüp bebek dedi. kilo vermemi söyledi. şimdi sıkı diyete ve spora başlıcam hedef 1,5 ayda 10 kilo Allah yardımcım olsun inş. gittiğmiz yol hayırlı olsun. bu arada baya bide külfetli olcak maddi açıdan ama meleğim gelsin yeter ki
aleyküm selam canım hayırlısı olsun hakkınızdan kaç kilosun ki
evlendiğimde 56 kiloydum şimdi 68 kiloyum canım dana gibiyim valla
bende 50 kiloydum evlendiğimde şimdi 60 olmuşumdur eşimle hergun tartısıyoruz zayıfla dıye dıye omrumu yedi
yemek yapmam lazm börek yaptım sabahleyin şimdi yanına ne yapsam diye düşünüyorum bi mutfaga gideyim bakam ne var ne yok
ah canım ya beni bu polikistik over mahvetti zaten benim ideal kilom 55-58 arası. bugün eşimde diyo bana zayıfla diye doktor sen muayeneye giderken zayıflasın dedi diyo. diyetisyene spora gidicem bakalım. evdede pilates yapıcam. deniz seki bile inceldiyse bende incelir veririm bu kiloları herhalde. bende hiç mutlu değilim bu kilolarla ama savaş açtım artıkın onlara
yapma bişey canım peynir zeytin koy çay demle yada bi çorba yap yeterrrr ohh miss
hosgeldin tatlim bizde hazirliklar yarilandi bakalim....bende de seker war ama dietle ve takiple ugrasuorum okumssundur ama dr ama dis kafai yemek icin cok sebebim war....hamilileigin bu kadar zor oldugunu bilmiidum.....allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli kucagimza alalim da tek amacimiz duamiz bu....Kızçeler ben geldim...
Herkesler nasıl???
Ben şeker insülin diyet falan uğraşıp duruyorum..
Çok şükür hazırlıklarımız bitti.. Erken gelmeye kalkmazsa 29 Mart gibi doğacak bizim bebe :))
inanmiorum cok sasirdim biri beni uzerse direk sana yazicamHsb cnm. Napiyon nasilsib. Bebiste iyidir inşallah.
Ah kuzum sorma. .ne yüzle geldiği ortada.
Sabh onlar işe gidiyor ben gün boyunca sinir oluyom.
Sırf arada kötülük olmasin diye. 15 tatile giderken sustum alttan aldim. Gittik memlekete. Iki gun dgru dürüst uyky uyumadm. Kafama takildi da takildi. Ewimize donmeden bi aksam onlara gittik. Sürtüsme oldu diye cok gitmeyelm dedik esimle. Gorumce de bilmiyo ya aradaki konuyu. Niye gelmiyonuz diyo. Gittik bi aksam. Dgru düzgün kıza bakmadim konuşmadım.
Bi ara sordu tek ken. Yenge biz konuşup anlasmadik mi. Niye böyle davranıyorsun bana. Dedim laf sokmalarin kolay hazmedilmiyo. Cok agirima gittik. Kola gecmez öle zamn alir dedim.
Üstüne ne dese beğenirsiniz? - yenge istemiyosan gelmiyim?!!.. haydaaa..
Dedim ben hicbse demem. Karar senin sen bilirsin dedim.
Bide bana soruyo geliyim mi. Snra nolcak. Orda soranq demicek mu. Yengem beni istemedi gitmedim.
Eyy büyük Allah'im ne günlere kaldim. Zamanından beri sewdgim kızı simdi farkli gözle bakıyorum. Hatta bakmıyorum bile yüzüne bakmiyom.
Bu sabah khvaltiya oturmadi. Dayisi niye yemiyon dedi. Canim istemiyo dedi. Ayaküstü iki lokma atistirip cikti disari.
O ciknca dedim eşime.
İngilizce ogtmni gelmez mi. Bilmem deyip gecstriyo beni.
Dedim sen beni bu ise mecbur ettin. 2 dönem bari gelmeseydi. Ben sıkıntıya giriyom gündüz boyu o hâlen burda kaliyo diye.
Benim tarafımdan biri olsa sen istemezsin dedim.
Gorumcem de insan bi ayri sorar dimi. ? Napiyonuz var mi aranızda bsey seni huzursuz etcek. Yok bi kızıni ariyo. Hep o iyimi diye. Bide bana sor.
Kendi sıkıntım kendime yetiyo. Simdi burda olsun istemiyorum
Yanına Sevmediğin bir insan gelip oturup seni rahatsız eder ve kalkıp gitmezse yazacagım ayetleri gizlice oku ve hisstirmeden o anlayışşız kişinin yüzüne doğru üfle hemen kalkar gider tarafımdan denemiştir
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
TEZRUHÜR RİYAHU VE KANELLAHÜ ALA KÜLLİ ŞEY İN MUKTEDİRAN RABBENEKŞİF ANNEL AZABE İNNA MÜ MİNUN YEVMEİZİN YESDURÜN NASÜ EŞTATEN İNFİRU HİFAFEN VE SİKALEN amin 1 defa okumak yeterlidir
İstemediğiniz insanları hayatınızdan uzaklaştırmak için sabahları 3 defa okuyun;''BİSMİLLAHİLLEZİ la yedurru ma'asmihi şeyün fil ardi ve la fissemai ve hüves-semi'ul alim.''
Size sıkıntı veren, zarar veren düşmanlarınız var ve bunlardan kurtulmak istiyorsanız Tebbet Suresini günde 3 defa okuyun ve bu düşmanların sizden uzaklaşması için dua edin. Tecrübe edilmiştir.
birde eve gelmeden 7 defa 1 besmele ile tebbet oku evin kapısının önüne tuz serp biz hafızlık yaparken böyle yapardık dersimiz hazır olmazdı hoca gelmesin diye okurduk bazen olurdu bazen olmazdı sen dene bir her gün yap belki uzaklaşır evden[/FONT][/COLOR]
Allah iyilik versin canımo yaramazı yirim ben maşallah canı saolsun sağlıklı olsun geçer o ağlamalar hayırlısıyla inşallah
amin canım darısı başımıza sağlıkla ağlasında büyür nolcak ben sabrederim inşlllah yada teyzesi belki uslu olcaka bnm çocugumamigurumi bi örgü tekniği sadece sıkiğneyle yapıyorum bakıyım resim atabilirsem göstereyim ya işte can sıkıntısından bişelr yapmaya çalışıyorum yeğenlere Eki Görüntüle 984809
wowww tig ile mi yapiolio bu cok guzel eline saglik....
Allah kolaylık versin canım evet bebk olunca zor olur tabi evine geçtin mi yanında kimse yok mu
Allah kolaylık versin canım boşver yalnızlıkta güzel boşver işler kalsada olur kokcak değilsin yageçtim evime canım maalesef yanımda kimse yok 1.5 saatlik mesafedeyiz istanbula ama yine gelen yok annem ve kardeşlerim çalışıyor izin alıp gelemiyorlar kaynanam görümcem artık gelmek istemediklerinden harhalde hep bir bahane kala kaldım böyle tek başıma eşim ögle yemeğine gelyor öğleye yemek yetiştirmem falan gerekiyor çocuk uyursa yapıyorum yemeği ama birini yaparsam diğeri kalıyor tek olunca:26:
wowww tig ile mi yapiolio bu cok guzel eline saglik....
Allah kolaylık versin canım boşver yalnızlıkta güzel boşver işler kalsada olur kokcak değilsin yayemek yapamadığın zamanlardada eşin dışarıda yesin bi kaç ay artık idare edin Allah sağlık versin kalbindeki delik noldu şimdilik bi sıkıntı vermiyodur inşallah
canım beni yaa Rabbim hayırlı şifalar versin ağlatma annesi sende bütün işin gücün o olsun gerçi çok küçük susturması daha zor olur herşeyin hayırlısı olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallahağladığı zaman morarıyor canım ya işte kontrolleri oluyor biraz kilo alınca ameliyat diyorlar delik kapanmayacak bir yerdeymiş ameliyat gerekliymiş hayırlısı artık rbbim uzun ömür versin inşallah insanın evladı ile imtihan olunması çok zor ya vucuduna iğne bile girmeye dayanamıyorken nasıl olacak bilmiyorum rabbim hastalara acil şifa versin zor ya ...
kızçelerim nasılsınız gelemedım ben yıne malum çınar ama bu sefer 40 ucurma telaşına düştük anca gelebuıldım .çok şükür dün 40 ımız cıktı teyzeleri.rabbım uzun saglıklı omur nasıp eyler ıons cumlemızın evladına benım yavrumadaokudum ama yazamıyom suan cınar aglamaya basladı haber verım dedım öpüyrummm sakınlesınce gelcem.bu arada gaz ıcın bı ılaç buldum super artık rahatız
kizlarrrrrrrrrr yasakhayalimmmmm dogum yapsmi haber vereyim dedim bir oglu olmussss muhammed emir hosgeldin muhammed emirallah isteyen herkese nasip etsinnnnnnn canlarimmmm bugun 4 gunluk olmus...allah herkesin evladini bagislasin...isteyen herkese nasip etsin canlarimmm...yasakhayal coktandir girmeme karari almis ve bu surecte hamile kalmis dogum allah bagislasin haber veriyim dedim sizleri opuyorummmm
ağladığı zaman morarıyor canım ya işte kontrolleri oluyor biraz kilo alınca ameliyat diyorlar delik kapanmayacak bir yerdeymiş ameliyat gerekliymiş hayırlısı artık rbbim uzun ömür versin inşallah insanın evladı ile imtihan olunması çok zor ya vucuduna iğne bile girmeye dayanamıyorken nasıl olacak bilmiyorum rabbim hastalara acil şifa versin zor ya ...
Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyordum bu formu hamile kalmak icin kim ne yapmis bu surecte neler yasamis bakiyordum.suanda cok sukur hamileyim.size belirtilerini yazmak isterim cunku burdaki hamilelikleri okur bende varmi yokmu hep sorguluyodum.yanlis aslinda bu cunku herkeste farkli seyler olabiliyor.ben hic bir belirti yasamadim sadece birkac gun oncedrn baslayan regl agrilarim olmadi ne belim ne karnim agrimadi goyuslerim sismedi ve agrimadi.sadece sag goyus ucumda dokununca bi sizi oldu o kadar. Hastaligim hic sasmazdi 1 gun gecince test yaptim ve o hic goremiyecgm sandigim cift cizgiyi gordum:)rabbim isteyen herkese nasip eder insh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?