Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yasakhayalim sporcionsummmm hoşgeldinizzz yaa sperm testinden anlayanınız var mıııı:44:

canim benim yorumumu yazdim ama galiba görmedin...sonuclar cok ama cok iyi...hic kafana takma...insaallah sendede sonuclar iyi cikarsa hamile kalman yakindir.....

kizlar medd cezirim yorumumu görmedi sanirim...gelince söyleyin benim yorumumu

vay arkadaş siz öğlen kaynatıyonuz ben akşam yorgun argın pc de çift pencere açmış gözlerimi pörtletere hem şu an size laf yetiştiriyorum hem geçmişi okuyorumm
yasak ulenn bundan sonra gündüz bu topik sizeeeee

yaw scorpionsum hic bisey anlamadim

canim benim yorumumu yazdim ama galiba görmedin...sonuclar cok ama cok iyi...hic kafana takma...insaallah sendede sonuclar iyi cikarsa hamile kalman yakindir.....

Ayyyy telaştan görmemişim bebeğimm, çok sağoll Yaa dr. izine ayrıldığı için üroloji dr.una gösteremedik netten de bakınca lökosit çıkması ve vizkozitenin yüksek olması kafamızı karıştırdı... Eşim de baya stres yaptı.. Yarın sabah da yola çıkcaz

kaçakhayale söyleyin ben geldim

yaw hayalotum gördüm ama sana bisey yazmadim mi ben yaw....leyla oldum iyice ben...hos geldin,sefalar getirdin.....scorpionsum ve medd cezirim hos geldin..loorim topigimzi ayakta tutan kiymetli arkasimiz zaten.....

Son düzenleme:

güzel çıkmasına sevındım canım.bu ay sıkı çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…