- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.181
Ben bunu izledigimden beri hic agladigimi hatirlamiorum yasakhayalim ama sen gul tabikiii
valla yaa.daha bugun komsunun eşi sordu.yuh dedim.anneme diyo yenge artık lazım bebek bu kız kac yıllık evli.karılar yetmiyo kocaları başladı artik
zaten kırmıxilar gelmis bide bunu duyunca annemden ciktim gözümden yaş geldi.iyiki annemcim görmedi üzüntümü
valla yaa.daha bugun komsunun eşi sordu.yuh dedim.anneme diyo yenge artık lazım bebek bu kız kac yıllık evli.karılar yetmiyo kocaları başladı artik
zaten kırmıxilar gelmis bide bunu duyunca annemden ciktim gözümden yaş geldi.iyiki annemcim görmedi üzüntümü
yaw sunu demek istedim..psikolojin bugünden itibaren etkilenir...diger günlerde hassaslasip yada sinirli olursun anlaminda söyledim....
ana gercekten sendemi uzun zamandir aglamiyorsun..bende öyle yaw..ben niye aglayamiyorum...:26:
Anne olunca ANNE ni daha iyi anlarsin bu galiba :26:
Haklisin bende merak ediyorum ama cook guzel bisey olsa gerek en kiymetlini korumak sevmek opup oksamak
Aglarim aglamasinada boyle diziler vs ne bilyim aglamam ama aglayabiliyorum ozellikle tek kaldigim zaman evde
oyy düşünsenize aşkımızka bizim ortak parçamız.ikimize ait..düsünmesi bile mutluluk veriyo kızlarrr
yine sen iyisin..ben onuda yapamiyorum yaw...galiba hepsini tükettim hic kalmadi yada aglama degmez hayat bu göz yaslarina diyorum...
bencede yasakhayal artik aglamayalim Allah guldursun insallah
baktim ki aglayincada bisey düzelmiyo dedim o zaman niye aglayimm...ben dünyanin kahrini cekecegime o beni ceksin..
kizlar bide su burc isine inanamiyorum artik..bide baliklar en duygusal aglayan burc derler..bende yok yaw. ....ben galiba yanlis burctayim
Olabilir canim herkes ayni olacak diye bisey yok ya sende farkli ozellikleri vardir iste
doru....ama sanki bu astrologlar herkeste ayni olacak gibi tüm baliklar söyldir böyledir diyo yalancilar...
loori scorpions tam diziye konsantre
ilahi yasakhayal yaaaatlaa gezelim biraz
dizin varya nereye gezmeye gidiyosun...diziyi unuttu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?