Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben bunu izledigimden beri hic agladigimi hatirlamiorum yasakhayalim ama sen gul tabikiii

yaw sunu demek istedim..psikolojin bugünden itibaren etkilenir...diger günlerde hassaslasip yada sinirli olursun anlaminda söyledim....

ana gercekten sendemi uzun zamandir aglamiyorsun..bende öyle yaw..ben niye aglayamiyorum...:26:

takma kafana canim edepsizi bosver

bak ya napacagiz bu milleti..yaw sanki onlar bakip büyütecek...bizim olsa yada olmasa ellerine ne gececek onuda anlamiyorum...

yaw sunu demek istedim..psikolojin bugünden itibaren etkilenir...diger günlerde hassaslasip yada sinirli olursun anlaminda söyledim....

ana gercekten sendemi uzun zamandir aglamiyorsun..bende öyle yaw..ben niye aglayamiyorum...:26:

Aglarim aglamasinada boyle diziler vs ne bilyim aglamam ama aglayabiliyorum ozellikle tek kaldigim zaman evde

Aglarim aglamasinada boyle diziler vs ne bilyim aglamam ama aglayabiliyorum ozellikle tek kaldigim zaman evde

yine sen iyisin..ben onuda yapamiyorum yaw...galiba hepsini tükettim hic kalmadi yada aglama degmez hayat bu göz yaslarina diyorum...

bencede yasakhayal artik aglamayalim Allah guldursun insallah

baktim ki aglayincada bisey düzelmiyo dedim o zaman niye aglayimm...ben dünyanin kahrini cekecegime o benim kahrimi ceksin..

Son düzenleme:
kizlar bide su burc isine inanamiyorum artik..bide baliklar en duygusal aglayan burc derler..bende yok yaw.....ben galiba yanlis burctayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…