- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.161
Sorma yasakhayalllim yaa gelseler artik gercekten neler neler cekiyoruz biz :26:
valla gelene kadar saglimizdan olmazsak iyi...
kim demissss
olucak insallah yasakhayalim sonrada dicez ki susmuyo butun gun agliyo sikayet edicez fln
nerdesin hani nerdeyse kendim sorup kendim cevapliyacak duruma geldim...
gelsin ben aglasa bile üsenmeyecegim diyorum...ayni simdiki fikrimde kalirsam tabi...cünkü yoklugu cok daha zor
loori ve scorpionsa duyrulur........
kizlar su reytingleri 2 ye bölmeyin...schowa gecin..ne var yaw su starda..bakin depresyona girersiniz o diziden sonra...benden uyarmasi..
oyle ya yalnizligimiza bi eglence olurdu en azindan onunla butun gun ugrasirdik
bi öyle bide her taniyanin sorularindanda kurtulurduk....bide o annelik duygusunu nasilmis onuda ögrenirdik...cünkü cok merak ediyorum..:26:
ayyyyyyyyyyyyyy ben birakmam bu diziyii
loori ve scorpionsa duyrulur........
kizlar su reytingleri 2 ye bölmeyin...schowa gecin..ne var yaw su starda..bakin depresyona girersiniz o diziden sonra...benden uyarmasi..
benden uyarmasi..gecin schowa valla cok gülersiniz..gülme garantili..starda ise bunalima girme garantili ..secim size kalmis...ben görevimi yaptim ve uyardim..
dogru soyluyosunn acaba annemin beni sevdigi kadar sevebilecekmiyim
belki fazlasida olur loori...valla ben cok merak ediyorum yaw su annelik duygusunu:44::44::44::44:
iyi karismiyorum bundan sonra..sonrada ay sinirliyim agladim bugün demek yok ozaman. .ben pis yediliye bakali aglamayi unuttum yaw...
Haklisin bende merak ediyorum ama cook guzel bisey olsa gerek en kiymetlini korumak sevmek opup oksamak
bide diyolarya anne olunca anlarsin..neyi anlayacagim onu dahada merak ediyorum
bi öyle bide her taniyanin sorularindanda kurtulurduk....bide o annelik duygusunu nasilmis onuda ögrenirdik...cünkü cok merak ediyorum..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?