Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok çok iyiyim bıtanem sen nasılsın
ya bu topik kalabalık oldu ya keyfım yerine geldi yetişemiyorum işte bu

İyi iyi çook sevindim iyi olmana bebeğimm benim de aklıma yasakhayal takıldı bayaa, inşş her şey yolundadır yaa:44:

İyi iyi çook sevindim iyi olmana bebeğimm benim de aklıma yasakhayal takıldı bayaa, inşş her şey yolundadır yaa:44:

aynen ya bene ozelden msj fln yolladim ama tik yok medcezir bu arada sna hosgeldin demistim gozden kacirmis olabilirsin sonra yanlis anlama canim

aynen ya bene ozelden msj fln yolladim ama tik yok medcezir bu arada sna hosgeldin demistim gozden kacirmis olabilirsin sonra yanlis anlama canim

ayy olur mu bitanemm öyle şeyy ben seni hiç yanlış anlar mıyım, hem ben sana hoşbulduk yazdım diye hatırlıyorummmm amaa:44:

kullanıcı kontrol paneli
seçenekleri düzenle
çeşitli seçenekler
standart editör toolbar
daha sonra kaydet yapın smiller geliyo kızlar

o zaman sorun yok canim bi ara baya karsiti buralaar ne yazdim ne yazmadim ne oldu goremedim

Benim de öyle oldu bitanem, geçmişe baktım neyseki cevap yazmışım sanaa ya bana yazarsanız ve cevap gelmezse yanlış anlamayın nolur gözümden kaçabiliyo bazenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…