Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilac saati geliyorum sekerler herkese allahim sifa versin kucagimizi doldursun

İcinizi rahatlatmak icin yaziyorum. Evlendikten sonra 5 6 ay korundum.sonra bebek yapmaya karar verdik 2ci yilimiza girdigimde hala hamile kalamadim.doktora gittim testler yaptirdim.hersey normaldi ama bir turlu olmuyordu. Zamanlamalar, soyle olursa olur boyle olursa olur derken hicbisi yok.her ay 10 larca test sonra hasta olunca bi dahaki aya. Artik vazgectik esim kopek almayi dusunuyordu. İse guce verdik kendimizi. Sonra normal yasamimiza donduk esim bi gun oylesine yarin bi test al bakalim dedi.bende aksam ewe gelirken bi test aldim.eve gelir gelmez testi yaptim ama herhangi bir cizgi yoktu camasir makinasinin ustune koydum ustumu degistmeye gittim. Donup cope aticakken baktimki bir cizgi daha.esimi aradim soyledim ama pek emin degildim.esim ewe geldi bakti. Hemen polikinige gittik tabi aksam oldugu icin yarin gelin dediler. Esim nobetci eczane bulup 5 tane falan daha aldi degisik markar hepsi cok silikti. Ertesi gun kan testiydi doktordu simdi kizimi bekliyorum az kaldi. Allah isteyen herkese kucagina almayi nasip etsin. Sizde kendinizi sikmayin tamamen stresle alakali bence. Hepinizi opuyorum. Hepiniz icin dua ediyorum.

okurken ne ağladım bir bilsen
rabbim sağalim kucagına almayı nasıp etsın çok saol duaların için canım.doğuncada haber ver olurmu

hayirliiisiyla kucagina alirsin ins..bende bu stres oldukca hic olmayacak sanirim

Canımm desteğin için çook teşekkürler, inşallah en kısa zamanda o güzel duyguyu bizde yaşarız RAbbim sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…