Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rica ederim canim.faydam olduysa ne mutlu bananasıl hersey yolundamiymış.
ben her seyi soruyorum oradaki dokorlara.

orda kı doktor normal yolla hamıle kalınabılır dedı ıcını ferah tut dedı ama olmuosa sperm dnasına baktırın bı dedı bakalım ıste bu ayın 20 sınde asılama merkezınde spermtesı var orda bu dna olayını dıycem bıde

bana d oyle dedi cnm.umutsuz bi durum yokmuş.ama olmazsa dna testiyle spermelrin hasarına bakılıyo.bizim morfoloji normal degeri biraz düşük onun da caresi yok.oyle yeme icmeyle yükselmiyomuş.yinee cok sükür diyorum beterin beteri var.

Bugun benimm dogum gunümmm hem hastayımm hem mutlu:)))

nice mutlu senelere sümeyyem eşinle birlikte ve meleklerınızle bırlıkte inşallah

hoşbulduk med cezirim kızlar hayalot nerde göremiyorumm

burdayım bitanem

yasakhayalim de gelmiişşşşş, hayalotum da bi varmışş bi yokmuşşş

şimdide hayalotun burdaymış yasakhayalin yemeğe kaçmış

bendede yumurtlama tembelliği vardı adet düzensizliği ve pko vardı doktor ilaç verdi kullanmadım..ama rabbim nasip edince oluyor iste..umudunuzu hiçbi zaman kaybetmeyin boooolll bol dua edin

asetonum ya anlattıkların bendede var nasılda tutturdun ya benimki olmuyor hala habıre ilaç içmekten bıktım ya

hosgeldin tatlımmmm.Allah kabuletsin dualarıızı

hoşbulduk bıtanem çok sağol inşallah rabbım kabul eder

hoşgeldin hayalotummmm
hoşbulduk bıtanem bende aldım bu ovu testınden ama aralıkta baslıcam bensen kaçlıktan aldın buarada çif cızgın cıkmıs yuppiii
cnmm baglantı çok problemliii ondan mi acepp..ben cok zor giriyorum cepten.
ondandır ozaman bıtanemsıkma canını
Nerde dua ediyosunuz canım hangi topik...ben de meryem suresii okuyorum geceleri, Rabbim kabule tsin dualarımızııı
bıtanem dualarda 2 ayrı topıkteyım
1.si meleklerımıze kavusmak ıcın meryem suresı topiği
2.si evlat sahibi olmak istiyenler bırlıkte dua edelımmı topiği
rabbım kabul eder inşallah
senınkılerıde kabul eder ınsallah rabbım gonlune gore versın

Aminnn canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Çift çizgiyi gördüm bebeğimm ve o an dua ettim inş hamilelik testinde de aynısını görmek nasip olur hepimize bir an önce
Ben gitti gidiyordan laboquick diye bir marka 20ovulasyon testi+6 gebelik testi olan paketten aldım.. Çok da uygun zaten, bi de genelde tercih edilen bi markaymış.. Dün gece çalışmıştık e bugünde yumurtladımmm,inşş spermler yaşıyodur halaaaa
Ama akşak akşam halimizi görseydin, çift çizgiyi görünce şaşırdık kaldık.. Bu akşam yapalımm,hadi hemen yapalım, yok olmaz yarın yapalım, hayır hayır bu akşamm. SOnra gülme krizine girdik eşimleeee

Çift çizgiyi gördüm bebeğimm ve o an dua ettim inş hamilelik testinde de aynısını görmek nasip olur hepimize bir an önce
Ben gitti gidiyordan laboquick diye bir marka 20ovulasyon testi+6 gebelik testi olan paketten aldım.. Çok da uygun zaten, bi de genelde tercih edilen bi markaymış.. Dün gece çalışmıştık e bugünde yumurtladımmm,inşş spermler yaşıyodur halaaaa
Ama akşak akşam halimizi görseydin, çift çizgiyi görünce şaşırdık kaldık.. Bu akşam yapalımm,hadi hemen yapalım, yok olmaz yarın yapalım, hayır hayır bu akşamm. SOnra gülme krizine girdik eşimleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…