- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.461
Aminnn canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Çift çizgiyi gördüm bebeğimm ve o an dua ettim inş hamilelik testinde de aynısını görmek nasip olur hepimize bir an önce
Ben gitti gidiyordan laboquick diye bir marka 20ovulasyon testi+6 gebelik testi olan paketten aldım.. Çok da uygun zaten, bi de genelde tercih edilen bi markaymış.. Dün gece çalışmıştık e bugünde yumurtladımmm,inşş spermler yaşıyodur halaaaa
Ama akşak akşam halimizi görseydin, çift çizgiyi görünce şaşırdık kaldık.. Bu akşam yapalımm,hadi hemen yapalım, yok olmaz yarın yapalım, hayır hayır bu akşamm. SOnra gülme krizine girdik eşimleeee
sevındım bıtanem inşallah bende boyle yumurtladıgımı gorurum aralıkta
bende 30luktan aldım 5 gebelık testı yle bırlıkte aslında senın aldıgından alıyodumkı eşim demezmı bu sana yetmez sen zırt pırt yaparsın dıye
ona kalsa 50 likten alıyodayok artık dedım yanı
Elinde bol bulunması bi taraftan iyi bir taraftan da kötü aslında, eşin doğru demiş biz durmayız kii
evet canım benım ama normal olanı 20lik sonucta yeterli
bu kaçakhayalde çalışma var kesin haaa gelmedı hala
he heeee olabiliirrrrayyy bu çalışmalar yok muu, Allahım bi an evvel bebişlerimizi gönderse de artık çalışma demesek şu işee
sevındım bıtanem inşallah bende boyle yumurtladıgımı gorurum aralıkta
bende 30luktan aldım 5 gebelık testı yle bırlıkte aslında senın aldıgından alıyodumkı eşim demezmı bu sana yetmez sen zırt pırt yaparsın dıye
ona kalsa 50 likten alıyodayok artık dedım yanı
Canim Bu testleri 3 aydan beri kullanan biri olarak sunu söyleyeyim :)çift çizgiyi bu aksam gorduysen yarın yumurtlama gunün :)bugün rahat uyuyabilirsin:)
Allah isteyen herkeze nasip etsin inss..!
Canim Bu testleri 3 aydan beri kullanan biri olarak sunu söyleyeyim :)çift çizgiyi bu aksam gorduysen yarın yumurtlama gunün :)bugün rahat uyuyabilirsin:)
.(null)
bebekler gelincedeçatışma deriz artık
.
Hoş bulduk canim:)bebek düşünmeye baslayali bu ay 3. Ay ama basarı yok şimdilik :)
.
Hoş bulduk canim:)bebek düşünmeye baslayali bu ay 3. Ay ama basarı yok şimdilik :)
Ben msjlar üzerinden donemiyorum :)böyle ortaya yazıyorum mecburen) biri beni bu eziyetten kurtarsın :)
amin canm inşallah
hoşgeldin
Ayyyyyyyyyy gelsinde ben çatımaya razıyımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?