Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sevındım bıtanem inşallah bende boyle yumurtladıgımı gorurum aralıkta
bende 30luktan aldım 5 gebelık testı yle bırlıkte aslında senın aldıgından alıyodumkı eşim demezmı bu sana yetmez sen zırt pırt yaparsın dıye
ona kalsa 50 likten alıyoda yok artık dedım yanı

Elinde bol bulunması bi taraftan iyi bir taraftan da kötü aslında, eşin doğru demiş biz durmayız kii

evet canım benım ama normal olanı 20lik sonucta yeterli
bu kaçakhayalde çalışma var kesin haaa gelmedı hala

he heeee olabiliirrrr ayyy bu çalışmalar yok muu, Allahım bi an evvel bebişlerimizi gönderse de artık çalışma demesek şu işee

Canim Bu testleri 3 aydan beri kullanan biri olarak sunu söyleyeyim :)çift çizgiyi bu aksam gorduysen yarın yumurtlama gunün :)bugün rahat uyuyabilirsin :)

Allah isteyen herkeze nasip etsin inss..!

Canim Bu testleri 3 aydan beri kullanan biri olarak sunu söyleyeyim :)çift çizgiyi bu aksam gorduysen yarın yumurtlama gunün :)bugün rahat uyuyabilirsin :)

hayalim4141 hoşgeldin meddcezirim gelir şimdi kafası karışmıştı vallaçok saol bende öğrenmiş oldum
sen nezamandır beri bekliyorsun meleğini

Evet bu akşam gördüm ama testi de ilk kez bu akşam denediğim için çift çizgiyi görünce elim ayağım birbirine dolaştıı, çok teşekkür ederim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…