- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.261
Kızlar bizde gecen hafta esime test yaptırdık bizim sonuclarımızda kötü sanırım doktor hareket azalmasi var dedi sadece sizde yorum yaparmisiniz?
A%10(hızlı ileri)
B%10(yavaş ileri)
C%15(zayıf hareketli)
D%20(kimildanma hareketi )
E%45(hareketsiz )
Morfolojisi %86 normal
Sperm sayısı 20 milyon 800 bin
Cnm cikmistm kusura bakma. ben adetin3.gunu ikinciye baslamistim
gözün aydınn cnmm.bizimde doktorumuz öyle dediKaan Aydosun cevabı)
Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama 1 yıldan fazla süredir beklemenize rağmen olmamışsa, başka yönlerden araştırılmanızda fayda var.
Cok mutluyummmm
kızlaaaar, canlar nerelerdesinizzzz denk gelemiyom size yawww. yasak hayal özledim enerjini be yawrum gel de bana pozitf enerjinden verrr, scorpions burçdaşım benim nasıl oldun,hastalığın nasıl. hayalotttt, hayalim 4141 sizler nerdesiniz, tabi kocişlerinizle ilgileniyorsunuz sizde..... öpüyom hepinizi ayrı ayrıııııı
canim ben basladim da bitiyo diger pakete ara veriliyomus ama ne kadar zaman?
Cnm ben adetin 3. Gunu basladim 21 gun ictim ilac bitti1hafta ara verdim tekrar basladim
ben dr a sorcam desene ben adetin 5.gunu ictim yarin bitiyo :26:
kızlaaaar, canlar nerelerdesinizzzz denk gelemiyom size yawww. yasak hayal özledim enerjini be yawrum gel de bana pozitf enerjinden verrr, scorpions burçdaşım benim nasıl oldun,hastalığın nasıl. hayalotttt, hayalim 4141 sizler nerdesiniz, tabi kocişlerinizle ilgileniyorsunuz sizde..... öpüyom hepinizi ayrı ayrıııııı
banaaaa yokmuuuuu
13. oldum canim en son bakalim isteteldeydim kusura bakma
Kaan Aydosun cevabı)
Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama 1 yıldan fazla süredir beklemenize rağmen olmamışsa, başka yönlerden araştırılmanızda fayda var.
Cok mutluyummmm
loori yaw bi yanlislik var bu iste :44:benim 12.günüm seninki cok daha önce bitmisti ama reglin:26::26::26::26:
30gunde bir mi adet oluyosun sen loorimm
yelizim bende seni merak etmistim ve bi mesajimdada nerdesin diye yazmistim bi tanemyaw bi biraraya gelsek veririm ama enerjimden ama bi denk getiremedik canim ya
alppinim sana hepimizden var minik kusum
loori yaw bi yanlislik var bu iste :44:benim 12.günüm seninki cok daha önce bitmisti ama reglin:26::26::26::26:
hayalim bak gördünmü canim benim bosa üzülüyodun dedigimiz gibi bi sonuc geldi tatlim hadi gözünaydin
maşallah topiğin muhtarııııı..kız bi liste yapsana sevabına bizeeeeeee
scorpionsum nasi oldun minik kusum:26::26::26:
ben gecen ayin 13.oldum canim 13.gunum degil bugun 24 fln
benimkiler karsik biraz sumeyye bende ortama kac gunde bir oluyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?