Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yok bebeğimm. bugün ara verdik... Çok yoğun çalıştık 3 gündür İnşallahhh tutturabilmişizdir
Sen nasıl oldun bitanem, miden nasıl :26:

hımm sizin programda değişiklik olmuşşbizim doktor ödev verdi gün aşırı da ondan cnm
iyiyim çok şükür bakçenem de açıldı maşallah..dün yazmaya mecalim yoktı

Canımmm çook sevidim bitanemm Hadi bakalım hayırlısı

yapmasini daa bilirimmmmm cok hamaratliyimmmmm masallahhhh esim 8kilo aldi eevlendikten sonra ben zaten ttombis biseyimmm ama cok sekerimmmm yaaaaaa

hımm sizin programda değişiklik olmuşşbizim doktor ödev verdi gün aşırı da ondan cnm
iyiyim çok şükür bakçenem de açıldı maşallah..dün yazmaya mecalim yoktı

Valla bizim doktorumuz da öyle demişti ama 6 ay tutmadı bizde ovulasyon testiyle birlikte strateji değiştirdik

yapmasini daa bilirimmmmm cok hamaratliyimmmmm masallahhhh esim 8kilo aldi eevlendikten sonra ben zaten ttombis biseyimmm ama cok sekerimmmm yaaaaaa

demene gerek yok alppinim anladik zaten senin seker birisi oldugunu

zaten hamarat oldugun bu kadar tatli ismini bildiginden belli

cinlattik bol bol kulaklarini

İyi yapmışsınız, ben de evraklarla uğraşıyodum ama aklım hep burdaydı vallaa.. Eşim '' Kadınlar kulübünde yine bakım mı var, hayırdır hala neden girmedin'' dedi Evraklar yüzünden diyorum, gülüp duruyo halime yaaa

sagolllll bitter cuklatammmm seviyorummmmm kizlar sizi 2 gun yokum ozleyinnnnn beniiiii:76::76::118::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…