- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.361
ben geldimmmhayalotum gelmis hsgelmiss
evet bıtanem ama iyileşiyom artıkHayalotum hasta msın , ne uykusu bu
hb yuvamın bülbülühggg bulbul yuvammmmmmm
kız hayalotum bat tarihn ne zamandı senin? çok uyku neye isaret biliyon mu
kızlaaar, buluştuk sonundacanlar size bi sorum varrr, ankarada ollanlar hangi doktora gidiyolar ben bi kere ülkü esra kuşcuya gittim haftaya da kontrolum var, test filsn yapcak bana neden olmuyo diye korkuyom birazcık:18:
çok şükür gitmiş misafirlerinBende sizleri ozledim tatlimmm buraya giremiyodum ama icim icimi yiyodu artik sizlerleyimm
hoşgeldin canımkızlaaar, buluştuk sonundacanlar size bi sorum varrr, ankarada ollanlar hangi doktora gidiyolar ben bi kere ülkü esra kuşcuya gittim haftaya da kontrolum var, test filsn yapcak bana neden olmuyo diye korkuyom birazcık:18:
costurrr costurrrrrr hoptek hoptek oynayalimmmm bir o yana bir bu yana sallayalimmmmm kolbasstiylaaaa usaklar hep beraberrr cosalimmmm:118::124::124:
he he azcık başım ağrıyo sadece bidaha uyursam demekki iyileşem kaçakhayalimrüyamda hani bu tombiler varya fıstıklı ondan yiyodum kocacım onu bulmaya gitti
valla benimde loorimkız ben seni çok özlemişim ha
yelizim ankaraliyim ama orda oturmuyorum canim benim :26::26::26::26::26:
kızlar merhaba..
bi sorum olucak size.
kasık bölgemde bazen ortada gibi bazen daha çok sağda oldukça hissedilir derecede bir acı var.
daha çok yürürken ve oturup kalkarken hissediyorum..oldukça canımı yakıyor.
neden olabilir bu..bileniniz var mı ?
yelizim ankaraliyim ama orda oturmuyorum canim benim :26::26::26::26::26:
hayalotum kullan tüm kozlarini..bi görsünler bakalim elmi yaman hayalotummu yaman
kızlar merhaba..
bi sorum olucak size.
kasık bölgemde bazen ortada gibi bazen daha çok sağda oldukça hissedilir derecede bir acı var.
daha çok yürürken ve oturup kalkarken hissediyorum..oldukça canımı yakıyor.
neden olabilir bu..bileniniz var mı ?
yasak hayalim,demek hemşeriymişiz seninle
canim benim bebek icinmi sordun.....siklusunun kacinci günü..:26:
canım hamilelik belirtilerinde hep batma derler, hiç olmadığım için bilmiyom ama çok duydum bu batma olayını
yasakhayalimmmm cal ordan angara havasi havamiz degissin
açılın ulen hayalot geri geliyorrrrr
yasakhayalimmmm cal ordan angara havasi havamiz degissin
Meddddddd sen mi geldinn:)))
cuma günü 3buçukta randevum var kızlar, insallah içtiklerim birseye iyi gelmistir de, bu ay olur belki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?