Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum gelmis hsgelmiss
ben geldimmmnasılsın bıtanem
Hayalotum hasta msın , ne uykusu bu
evet bıtanem ama iyileşiyom artıkscorpionsumdan geçti sanırım
hggg bulbul yuvammmmmmm
hb yuvamın bülbülü
kız hayalotum bat tarihn ne zamandı senin? çok uyku neye isaret biliyon mu

benim karışık bitanem bi ayın 15i var bide 27sinde
ama üşütmüşüm bitanem meleğim değil yani

kızlar merhaba..
bi sorum olucak size.
kasık bölgemde bazen ortada gibi bazen daha çok sağda oldukça hissedilir derecede bir acı var.
daha çok yürürken ve oturup kalkarken hissediyorum..oldukça canımı yakıyor.
neden olabilir bu..bileniniz var mı ?

kızlaaar, buluştuk sonundacanlar size bi sorum varrr, ankarada ollanlar hangi doktora gidiyolar ben bi kere ülkü esra kuşcuya gittim haftaya da kontrolum var, test filsn yapcak bana neden olmuyo diye korkuyom birazcık:18:

yelizim ankaraliyim ama orda oturmuyorum canim benim :26::26::26::26::26:

Bende sizleri ozledim tatlimmm buraya giremiyodum ama icim icimi yiyodu artik sizlerleyimm
çok şükür gitmiş misafirlerinhaydik gözün aydın bıtanem
kızlaaar, buluştuk sonundacanlar size bi sorum varrr, ankarada ollanlar hangi doktora gidiyolar ben bi kere ülkü esra kuşcuya gittim haftaya da kontrolum var, test filsn yapcak bana neden olmuyo diye korkuyom birazcık:18:
hoşgeldin canım
costurrr costurrrrrr hoptek hoptek oynayalimmmm bir o yana bir bu yana sallayalimmmmm kolbasstiylaaaa usaklar hep beraberrr cosalimmmm:118::124::124:

tey tey tey tey

hayalotum kullan tüm kozlarini..bi görsünler bakalim elmi yaman hayalotummu yaman

canim benim bebek icinmi sordun.....siklusunun kacinci günü..:26:

canım hamilelik belirtilerinde hep batma derler, hiç olmadığım için bilmiyom ama çok duydum bu batma olayını

cuma günü 3buçukta randevum var kızlar, insallah içtiklerim birseye iyi gelmistir de, bu ay olur belki :26:

kizlar umudum biseyler yazdimi gözden kacirmamam lazim nolur beni uyarin görmezsem eger:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…