- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.401
bebek için çok erken sanırım böyle belirtiler için.ateşime dikkat ederim.çok sağol hayatım.
Allahım suna bak yaaa
canım yumurtaların gelişme sırasındada ağrı yaparmış dikkatli ol bu dönemde soğuk falan alma
yorulmuşun hem baya bi
ama çok agrırsada bı doktora gıt dedım allah korusun baska bıseyın cıkartedbırlı ol
yavrum şu grubu bi toplasak ne strss atarız, anında hamiş kalırız valla
canım erken diye düşünme kiminde hemen başlıyormuş belirtiler, insallah hamişsindir
alppinim durum bu iste
aman çıkmasın ya.
her kadında mı böyle bilmiyorum da..ben usandım bu kasıklarımdan.
en ufak ağır kaldırıyım ağrıyor..aşırı hareket edim ağrıyo.
üşütürüm azcık ağrır.
şimdiki de ağrıyo gibi değilde.
hmm nasıl tarif ediyim..hani çok koşarsın dalağın şişer onun ağrısı gibi.acı gibi böyle garip.saolasın canım.
bakın bida yazıyorum, yazmıstım ama gören olmadı sanırım.
benim bat , hani son 3aydır hep bi geri kayıyordu ya, öyle hesaplarsam ekim29 u pazartesi idi. ogün birsey yok,
hadi 30 unda salı günü olurum dedim. yine birsey yok. hiç akıntıfln olmadı kupkuruydu ve o günü atesli bi bel ağrısı çektim, çok belim ağrıyodu. hiç böle olmazdım adetlerimde..
snra dedim 31i çarsamba olur. yine yok.taa ki o gece sabaha karsı rüyamda korkuttu birsey beni.. o korkudan gitti yaaevimdeyim,esimi birsey için çağırıyorum, geliyomu die arkama baktım ki, adam gibi birsey elini uzatıyodu bana ben korkdum öyle de uyandım iste.
çok uykum vardı, hep uyuyordum.
çok sık idrara gidiyordum.
ağzımın tadı yokdu.
ve günüm geçtimçe akıntımın olmamasına seviniyodum.
işte o rüya mahfetti beni geçen hafta ve persembe çok azıcık kahveringi akıntım oldu, dedim bu önemli birsey olmasa gerek.
snra o rüyanın etkisinde kaldım çok. sonra gelenler geldi benim kırmızılar
sizce böle bisi olur mu ne dersiniz :26:
geçmiş olsun canım valla üşütünce bendede dediğin gibi oluyo ama her insanın bünyeside farklı bitanem
sen saol bıtanem geçmiş olsun sıcak tut bıraz kasıklarını ılık bez fılan koy bakalım nasıl olacak
benim bat , hani son 3aydır hep bi geri kayıyordu ya, öyle hesaplarsam ekim29 u pazartesi idi. ogün birsey yok,
hadi 30 unda salı günü olurum dedim. yine birsey yok. hiç akıntıfln olmadı kupkuruydu ve o günü atesli bi bel ağrısı çektim, çok belim ağrıyodu. hiç böle olmazdım adetlerimde..
snra dedim 31i çarsamba olur. yine yok.taa ki o gece sabaha karsı rüyamda korkuttu birsey beni.. o korkudan gitti yaaevimdeyim,esimi birsey için çağırıyorum, geliyomu die arkama baktım ki, adam gibi birsey elini uzatıyodu bana ben korkdum öyle de uyandım iste.
ağzımın tadı yokdu.
işte o rüya mahfetti beni geçen hafta ve persembe çok azıcık kahveringi akıntım oldu, dedim bu önemli birsey olmasa gerek.
ağzımın tadı yokdu.
aah öyle bi yapabilsek canim ya...
sende firsat buldukca buraya gir bari
ve birde buna bağlı olarak sunu da yazım unutmusum.
hayalotum, bizim büyükler adet geri geri gelmeye baslarsa bebek tutunmak için yer arıyordur derler dediydi. ve benim de son 3ayım öleydi ve bu ay adetim gecikiyodu.ve çok farklıydı, göğüslerdeki hassasiyet hiç yokdu öncekilere göre , bütün şu belirtilerle ne düsünceğimi bilmiyorum smdi, ama cuma günü dktor randevum var, bakim soğansuları ne ise yaramıs :26:
çok sağol canım.denerim işe yarar belki.
senin bebek durumları ne haldeler?: )
ve birde buna bağlı olarak sunu da yazım unutmusum.
hayalotum, bizim büyükler adet geri geri gelmeye baslarsa bebek tutunmak için yer arıyordur derler dediydi. ve benim de son 3ayım öleydi ve bu ay adetim gecikiyodu.ve çok farklıydı, göğüslerdeki hassasiyet hiç yokdu öncekilere göre , bütün şu belirtilerle ne düsünceğimi bilmiyorum smdi, ama cuma günü dktor randevum var, bakim soğansuları ne ise yaramıs :26:
bu aciya dayanmz acisini ben cekerimmm umudummm
yaw umudum cok enteresan bi rüya görmüsün:26::26::26:karabasan gibi biseydi heralde
yaw ben biseyler duymustum ama bilmiyorum doru olabilirmi bisey anne karnindaki bebegi düsürebiliyomus ama ne kadar inanmaliyiz bilemiyecegim:26::26::26:kesin yasadim diyenler var ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?