Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkese günaydınlar, gecekuşlarının kaynattıklarını okuyorum tam 1 saatimi aldı anam ne açılıyo bizim hatuncuklar geceleri. Allah muhabbetinizi artırsın hepinize güzel bir gün diliyorum cancanlar

ben geldimmmm
eee ama kimsecikler yok hala
aybishim bitanem nasılsın
hayalimde sabah uğramış
nazlıefe hoşgeldin canım benim uğramıyorsun fazla özletme kendini

merhaba canım.
bende 1 yıl 1 aylık evliyim. bizde bebek istiyoruz ama olmuyor hayırlısı bakalım. benimde adetime 10 gün var ama bilmiyorum bakalım bu ay ne olacak. her ay diyorum tmm bu ay tutmuşumdur diyorum ama malesef olmuyor. allahım en yakın zamanda bizide hamiş eder inşaallah.

merhaba canım.
bende 1 yıl 1 aylık evliyim. bizde bebek istiyoruz ama olmuyor hayırlısı bakalım. benimde adetime 10 gün var ama bilmiyorum bakalım bu ay ne olacak. her ay diyorum tmm bu ay tutmuşumdur diyorum ama malesef olmuyor. allahım en yakın zamanda bizide hamiş eder inşaallah.

canımmm ıns bı an once hamıle kalırsınnn belkı bu ay hamıssındır bebısın sana suprız yapar

kızlar merbaha ben adetımın 13 guunde drye gıtım yumurtam 30mm olmus cok buyumus olmaz dedı progynex ılac verdı soldada var bıtne yumurtan ama fzl aumutlanma dedı rahım duv klaınlıgım guzzelmıs adetımın 3 gunu el dedı

hayırlısı olsun bitanem bu yumurtacıklar bukadar büyüyomuymuş ya:44::44:
ee bundan sonraki yumurtlamalarında napcakmış canım çatlatma iğnesimi
benimkide çatlamadan kiste dönüşüyoda oyuzden merak ettim

Merhaba hayalotummm ben iyiyim sen nasılsın?

Merhaba yasakhayal nasısın canımmm??

Sizleri gördüğüme çok sevindin hep akşamları kaynatıp gündüzler pek uğramıyorsunuz

ıste bende onu mmerak edıyorum soldakı yumurtan guzel dedı ama sagdakı cook buyudugu ıcın ılac olrak progynex verdı anlamadıgım o kucuk yumurt guzel ama cok umut etme ama bu yd olabılır dedı bu progynex ılacı 3 unudr kullaıorum bugun ıse daha gıdemedı yatıorum mıde buantısı halsılık yptı bılgısı olan varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…