Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bide bu kasıktaki şeyle göğüsteki acı eylül ayında da olmuştu bende..bi sonuç çıkmadı.onuda bildiriyim belki merakın azalır.

tamam anlaştık
o değilde sen ne durumdasın şimdi ? :44:

canim bende yeni yila kadar korunacagim

cünkü benim kan pihtilasma sorunum var 2 ay kadar kan inceltici hapimi kullanip öyle korunmayi birakmaya karar verdim...

cünkü 3 yil icinde 4 tane bebek kaybettim...

bundan sonrada hakkimizda hayirlisi olsun...insaallah rabbim bizlerde saglikli evlatlar nasip eder...benim hikayemde kisaca böyle iste...

bide bu kasıktaki şeyle göğüsteki acı eylül ayında da olmuştu bende..bi sonuç çıkmadı.onuda bildiriyim belki merakın azalır.

reaanimm belki o ay psikolojikti belki ne bilim bu ay öyle degildir diye pozitif düsünmek istiyorum...

Son düzenleme:

aay çok üzüldüm.inşallah bundan sonrası hep istediğin gibi olur hayırlısıyla.

reaanimm belki o ay psikolojikti belki ne bilim bu ay öyle degildir diye pozitif düsünmek istiyorum...

bende öyle yapıyım.pozitif düşünüyüm ama abartmıyım kendimi kaptırmıyım.daha öbür ay bida denicem.güç kuvvet lazım demi ama..
ben bu pozitif halimle gidiyim uyuyum o zaman öpüyorum seni

bende öyle yapıyım.pozitif düşünüyüm ama abartmıyım kendimi kaptırmıyım.daha öbür ay bida denicem.güç kuvvet lazım demi ama..
ben bu pozitif halimle gidiyim uyuyum o zaman öpüyorum seni

doru yaparsin canim benim...

bende cikacam yarin görüsürüz insaallah

topigin kapisinida kilitlim bari ben bekcisi olurumda ayrica

Tatlılarımmm şekerlerim bonibonlarimm hepinizi Cook özledim telefondan girdim dayanamadım öpücükler yarına tekrar girmeye çalışacak öpücükler size...hersey gönlünüzce olsun turk kadini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…