Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Çatladım surda sıcaktan değil sinirden yanıyorum başka anlamada yanmalarım oluyor hihihi hohoho yarın susmuyacagim acısını çıkaracak gel gel gel güzelim gel hiç acimiyacakkk..

yasakhayal alppin yaniyomuskiz seni kim sinir etti?

kızlar yasakhayal beni sevmiyomus anladım yine susuyo uzak duruyo

umuut tatlım bişi sorucam sen ne sirkesi kullandın bugün, ne kadar sulandırdın ve ev kötü koktu mu. malum bu aralar kokulara taktım yatemizliklerimde ben de kullanmak istiyorum çok temiz yapıyormuş bulaşık makinesine de koyuyorlarmış

yasakhayalime bi sarkı armağan ediyorum burdan ..

batsın bu dünyaaa, bitsin bu rüya .. seviyomusun kız beni çabuk söle bak ne kadar sekerim

ya ben korkularım için yaptım, dün önermislerdi bana da, evin her yerini sil iyice, birde kendin dus alırken sulandırılmıs sirke vcuduna dök dedilerdi.. , ben göz kararı döktüm bol suyun içine.. ama hafif yağmurda vardı dısarıda, hep camları açık tutdum.. evin içine yağmur havası girsin hem kokusu olursa çıksın gibisenden..
gerçi ayda bir yapmak lazımmıs.. bu tür evi silmelerde.. ama öle kokdu diyemem camlar açıktı.. islerim bitincede kapadım öle koku fln yok yani evde.
bulasık makinesini bilmiyorm cnm.

Son düzenleme:
yasakhayalime bi sarkı armağan ediyorum burdan ..

batsın bu dünyaaa, bitsin bu rüya .. seviyomusun kız beni çabuk söle bak ne kadar sekerim

yaw niye sevmimki ben seni ben seni sevmiyecem demedimki sadece her yazdigina yorum yapmamaya calisacam dedim.....cünkü nerde neden alinacagini bilmedigim icin canim benim cünkü fircalanmak istemiyorum

Kızlar Allah bu benim adamı napmasın emi.. aybisihmmm sen sorunca ne sirkesi die baktım da, turşu yapın üzüm sirkesi imişş.. şuan gülüyorum valla yaa, yarında ben kendime dökersem dusta, benden turşu olur mu bilmiyorum hahahahahahahaha

sağol canım, senin kullanış amacını okumuştum evet,denicem bende

şimdilik aybish kaçar kızlar işlerimi toparlıyım da mesaiye kalmıyım ama di miöpüldünüz şekerler

kizlar biz scorpionsa ne cevap verecegiz simdi sayfalar aldi basini gitti...

simdi nasi kizacak bizecenesi kapanasicalar diyecek kilit vuracam diyecek diyecekte diyecek...

iyisimi ben ufaktan ufaktan kaybolmaya bakim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…