Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam canım hoşgeldin est. olur mu öyle şey seviyoruz biz seniişleri hallettin ne mutlu sana bizler de gördüğün gibi son gaz devam

saolasın aybishmi yaa.. valla sende ksra bakma cnm yaaa, artık idare edivericeğnizz .. bu umut yıllarca umutsuzluktan bu hale geldi, sıkın dişinizi. valla dua edin biran önce senn gibi hamis olayımda, basınızın etini daha fazla yemiyeyim

dün cok yazdim ben ama sen yine hep fircaladin :18::18: arkandan agladim bile sadece ben gidiyorum dedin

ama kusum benimm, sende geçenlerde benim yazdığım onca seyi görmeyipte baskalarına yazdığında bende ağladım ağlıcak gibi oldum, esim noldu dedi.. yüzüm bin parçaydı dedim beni ya görmüyo, yada sevmiyo artık deyip çok üzüldüydümm.. ama napim kızdırmıstınız beni ohh iyi oldu size
bida yapcan mı he yapcan mı al sana al sana

karsiliginimi aldin:26::26:

biz kizdirmadikki seni

ama bidaha hic bisey yapmiycam ki zaten:26::26::26::26:

bak loorimide görmedim ama o hicbir zaman fircalamadi sen sadece bana yapiyon

Hepinizi özledim telefondan girmek çok iğrenç sekme yok bunda umut lorii nasılsiniz sekerler hiç yoktan iyi burdan girmek sek sek sekerek mahpureee

karsiliginimi aldin:26::26:

biz kizdirmadikki seni

ama bidaha hic bisey yapmiycam ki zaten:26::26::26::26:

Kiz ben kiyamam yasakhayalime

bak loorimide görmedim ama o hicbir zaman fircalamadi sen sadece bana yapiyon

askolsun yaaa.. karsılığını almak gibi birsey değil ki bu ? ..ne demek kızdırmadık seni valal anlamıyorum .. tmm susuyorum ,ben sadece sana yapıyom öyle olsun bakalım .. umud olsada birsey yapsa dersin bigünü belli mi olur .. (((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…