- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.321
Yok ya ben yemem benim ki yanindan gecmez zaten biliyosun ne yiyip ne yemedigini az cok
diger kizlar gelirse yine kusucekler sana heee
bende sendenim loorim..yaw bende hic sevmem...bide bu hamsinin kizartmasi haric pilaviymis ekmegiymis hic yiyemem...
bende sendenim loorim..yaw bende hic sevmem...bide bu hamsinin kizartmasi haric pilaviymis ekmegiymis hic yiyemem...
ben hamsiyide yiyemem kizzz annem yapardi ben yarisini kenara ayiririm kilcik diye zaten kucucuk bisey
Afiyet olsun kızlar size valla çok güzel yemek tatlı yaparım günde 3 Ogün yapıyorum çok hamaratimdir vallahi kendimi övmeyi sevmem ama neyse kendimi tanıtıyorum saat 12 de mercimek çorbası var tavuklu
Afiyet olsun kızlar size valla çok güzel yemek tatlı yaparım günde 3 Ogün yapıyorum çok hamaratimdir vallahi kendimi övmeyi sevmem ama neyse kendimi tanıtıyorum saat 12 de mercimek çorbası var tavuklu
sekerimmmmmmmmmmmmm biz senin nasil oldugunu anladikkendini övmene bile gerek yok...
kizlar bülbül konagini bilen vermi
bende güzel bi tarifi var...ama kafadan bilmiyorum tarife bakarak yapiyorum..
BEN yaüiyorum esim bayiliyo
bana hic yapma zaten
ara sira at özele söyle güzel tariflerinden laylammmmm
biraz da yapacam yarin gel ye sekerim
biraz da yapacam yarin gel ye sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?