- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.361
Loriim ins hamilesinde tatlım ayy heyecanlandim
dur tamam aglama
hassas yerimizden vurdun bizi
ben bilem burdan kargo ile gönderirim....
insallah canimmm ne biliyim olursa iyi olur
Yasakhayal canim benim biliyorum gondermezmiisn sen
doru gönderirim...
Valla yüzde 24 kaldı şimdi yoldan şarj almaya calisacam riyada gidiyorum 3 saat yol Allah bizi kazadan beladan korusun
Kizlar kimler varr
Test yaptim tabikide negatiff
Napalim bu ayda gitti elden
gonder mutlaka canim cekti kizim ya
1 paket margari,1 yumurta,2 yemek kasigi yogurt,1corba kasigi sirki,1 cay bardagi siviyag,1 paket kabartma tozu,1 kase ceviz.SERBETI ICIN)5 su bardagi toz seker ,5 su barrdagi su: bunlarin hepsini yoguracaksin kulak memesi gibi yimusak olacak sonra kücük bi top hamur alacan merdane ile acacan parmak kalinliginda olacak sonra su bardagi nin agziyla kasecen temsiye koyacan bi diyeyer parcayida su bardagiyla kesecen kestin parcanin ortasini tekrar kola kabagiyla kesecen sonra diyer duz parcanin üzerine koyacan ama aralarina yumurta akini sürecen ondan sonra ortasina ceviz koyacan 180 derecede pisirecen tatliyi firina sürdun zaman serbetini kaynatacan kaynadiktan sonra sogutmaya birakacan tatliyi cikardin anda serbeti gökecen yavi serbet soguk tatli sicak olacak afiyet olsun canlarim
he yani yollamicaksin bana tarif yolladin kendin mi yap diyosun
Sagol canim
Kizimda adetten 3 gun sonra sillik gorunmustu idrarda ama her hamilelik bir degil sonucta belki varsa gorunur dediydim :) hayirlisi ins sende vardr loorii
yok canim ya olurmu hic yaparsam gonderecem
amin canim amin neden gidiyosun hayirdir?
Loriim belirtiler Varmı ben hala adet olmadım 53 gün oldu :
Taatlim soktora duphaston ilacı verdi ictim adet olmayı bekliyorum sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?