Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlar duphaston ilacı içerinizi hiç adet olmadım yaaa canim çok sıkkın

merhaba
bende kullanıyorum o ilacı
geçen ay 1 hafta geciktim bi heves bebek sandım ama değilmiş
sabah içmeye başladım akşama lekelendim
bu ay ise yumurta takibim vardı herşey yolunda gitti
8 gün boyunca günde 1 tane o ilaçtan verdi yine dr um
döllenme olduysa bebeğin tutunmasına yardımcı olcak olmadıysa reglim gecikmicekmiş

ben iyi sonuç aldım yani

loorim yemekle mesgul ,alppinim cikmak zorunda kalmis yani asayis berkemal gidimde tekrar yemek yapimina devam edim...

Son düzenleme:
arkadaslar aralıkta ümidi yüksek olanlar varmı?her ay böyle dusunup ekım kasım aralık dıye sayıpduruyoruz..(((((

kız benım evımde benlesın hemdebırımızden bırını görmüş olsan tamam dıcemde
hayır olsun canım belkim buluşuruk bu rüya sayesınde

yaw hayalotum sey aslinda ben biraz degisik yazdim aslinda yatak odandaydimayip olur diye yazamadim once

senin yüzünüde gördüm ama hatirlayamiyorum ya

demekki senden o kadar etkileniyorumki rüyalarima kadar girdin iste

alalala demekki insan hic yüzünü görmedigi birisini bilem rüyasinda görebiliyomus

Son düzenleme:
keske aralıkta olsa..ne guzel olur deılmı?ocak subat dıye saymayız.ayları gunlerı saymaktan....((uzgunum...aslında oluruna bırakmak lazım...belkı o zaman tutar:)

keske aralıkta olsa..ne guzel olur deılmı?ocak subat dıye saymayız.ayları gunlerı saymaktan....((uzgunum...aslında oluruna bırakmak lazım...belkı o zaman tutar:)

blk canim benim doru saymak zor is ama napalim rabbim ne zaman nasip ederse o zamana kadar bekleyecegiz iste..sen ne zamandir istiyosun...:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…