Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keske aralıkta olsa..ne guzel olur deılmı?ocak subat dıye saymayız.ayları gunlerı saymaktan....((uzgunum...aslında oluruna bırakmak lazım...belkı o zaman tutar:)

Bir melek diliyorum tanridan muhtaclara

Canim takma gercekten rahatla birak ben inat ettim ya gercekten bu ay oldu oldu olmadi bi daha da yapmicam bisey sikildim artik onun yerine 1 tane kopek alicam olursa olur dicem bakicam keyfime

Bir melek diliyorum tanridan muhtaclara

Canim takma gercekten rahatla birak ben inat ettim ya gercekten bu ay oldu oldu olmadi bi daha da yapmicam bisey sikildim artik onun yerine 1 tane kopek alicam olursa olur dicem bakicam keyfime

loori kiz sende alamanlar gibimi yapacan

yaw evde köpegi napacan bide bebegin olacak köpekle ayni evde hicde saglikli degil bence...

Ben geldim canlarım esim geldi burada namaz zamanı işyerleri kapanır..o arada esim geliyor ya yemek yiyor ya da kahve iciyor.. Zaten aramız limoni agresifim bugünlerde doktora gitsem yine ilaç verecek.. Hicbirzaman öyle olmamıştı bende bu kadar gecikme

loori kiz sende alamanlar gibimi yapacan

yaw evde köpegi napacan bide bebegin olacak köpekle ayni evde hicde saglikli degil bence...

sardim kopege valla kac gundur onlara bakiyorum aklima bile elmiyo bebek bu sekilde kendimi eglendiricem niye saglikli degil kiz buradaki bebekler gayet saglikli evlerinde 3 tane kopegi olan ve 2 tane bebegi olanlar var bebek olucakta dogacakta ohhooo dogsun o zaman bakarim

Napiyim yasakhayal anlarsin sen beni yapacak takatim kalmadi dusunmekten degil her ay husran oldugu icin biraktim HERSEY ALLAHTAN..

kızlarr bısı sorcam ben cok kafama takılıo arastırdım nette ama bıde sız cevaplayın :)))

sımdı bu gobek cızgısı varya o cıktıgında hamılelık belırtısı olabılırmı ??

Mirra mi iciyor

Kiz seninde aran bi lomoni bi normal git doktora hala olmadim de olki rahatla

kızlarr bısı sorcam ben cok kafama takılıo arastırdım nette ama bıde sız cevaplayın :)))

sımdı bu gobek cızgısı varya o cıktıgında hamılelık belırtısı olabılırmı ??

Canim o hamileligin ilerleyen donemlerinde oluyo diye biliyorum ama

yaw doru öylede ne bilim..kili ne dökülür köpekli evler kokuyo gbi geliyo bana..yagmurda ne kaliyo ayaklari camur tüyü islak ne bilim iste oyalanmak icin bi deutsch kursa ne gitsen loorim daha iyi olur:26:

Loriim her ay hüsran oldukça ici acıyor insanın ben umudumu yitirdim hiç cocuğum olmayacak gibi davranıyorum adet olmadım onun sıkıntısı ayrı vallahi bunaldım buraya geçince biraz rahatlıyorum

Canim o hamileligin ilerleyen donemlerinde oluyo diye biliyorum ama

ya ben bu sabah farkettım ama cok koyu cızgı cıkmıs bende asa doru gıdıoo kafam cok karısık karnımada kasılmalar var .. yaa benm ablamda hamıle dogurcak artık ama onda cızgı yok.. o yuzden sordum ben belkı duymusunzdr dıe :SSSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…