- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.821
arkadaslar aranızda sogan kürünü deneyen varmı?
keske aralıkta olsa..ne guzel olur deılmı?ocak subat dıye saymayız.ayları gunlerı saymaktan....((uzgunum...aslında oluruna bırakmak lazım...belkı o zaman tutar:)
ne yaptin senin isinde zor yaw.insan ne yapacagini bilemez
Bir melek diliyorum tanridan muhtaclara
Canim takma gercekten rahatla birak ben inat ettim ya gercekten bu ay oldu oldu olmadi bi daha da yapmicam bisey sikildim artik onun yerine 1 tane kopek alicam olursa olur dicem bakicam keyfime
Sorma yasakhayalim pilav yaptim corba fasulye salata
loori kiz sende alamanlar gibimi yapacan
yaw evde köpegi napacan bide bebegin olacak köpekle ayni evde hicde saglikli degil bence...
daha ne olsun cesit var menüde..sende cok hamaratmisin hic belli etmiyodun
benide bi tane sallayan yok.neyse.
Ben geldim canlarımesim geldi burada namaz zamanı işyerleri kapanır..o arada esim geliyor ya yemek yiyor ya da kahve iciyor.. Zaten aramız limoni agresifim bugünlerde doktora gitsem yine ilaç verecek.. Hicbirzaman öyle olmamıştı bende bu kadar gecikme
niye öyle dedin reaanim...:26:yaw kusura bakma bazi yazilanlar gözümüzden kacabiliyo:26:
kızlarr bısı sorcam ben cok kafama takılıo arastırdım nette ama bıde sız cevaplayın :)))
sımdı bu gobek cızgısı varya o cıktıgında hamılelık belırtısı olabılırmı ??
sardim kopege valla kac gundur onlara bakiyorum aklima bile elmiyo bebek bu sekilde kendimi eglendiricem niye saglikli degil kiz buradaki bebekler gayet saglikli evlerinde 3 tane kopegi olan ve 2 tane bebegi olanlar var bebek olucakta dogacakta ohhooo dogsun o zaman bakarim
Napiyim yasakhayal anlarsin sen beni yapacak takatim kalmadi dusunmekten degil her ay husran oldugu icin biraktim HERSEY ALLAHTAN..
ben denedim yine denemeyi düsünüyorum...
Kizlarrrr) nasılsiniz özledim hepinizi cokkkkkkk
Canim o hamileligin ilerleyen donemlerinde oluyo diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?