Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla gercek diyorum onun icin önce herkese bu kürü tavsiye ediyorum

bitanem su an net hatirlayamiyorum ama 3 ayi gecmedi hicbirindede

bitanesinde hemen ilk ay olmustu

yaw ama olmazsa üzülürüm deme kendimi o zaman suclu hissederim .:26::26::26::26::26:

üzülme bitanem ben inaniyorum bide su güzel kiz cocugu avatari koydunya sanki senin ilk önce öyle güzel ve tatli bi kizin olacak gibime geliyo..hep gözüm ona takiliyo nedense

Ayyyyyy hayırlısı ile inşşşşşş, zaten ben de ilk çocuğum kız olsun istiyorum hep
kız çocukları annenin en yakın sırdaşı dostu olur ya hep, haa bi dee böyle süslesem püslesemmmm Allahımmmmm neler diyorum bennn sanki bebiş var da
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISI İLE VERSİN İNŞALLAH BİTANEM, DUALARIMDA HİÇ EKSİK ETMİYORUM SİZİİ DE

Hadi hayirlisi hayatimmmm..... Bende coook dua ediyorum hepimize...

demi yelizim bende hamilelik ihtimali oldugunu düsünüyorum bakalim hayirlisi:26::26::26::26::26:

evet bitanem kiminin rahme yerleşmesi 15 günü bulabiliyo, ben bunu öğrendikten sonra idrar testlerini kan testlerini filan bıraktım, yaptırmıyorum artık gecikse bile beklerim 5 gün, ama şöyle bi alışkalığim var adet bittikten sonr bi test yapıyom nolur ne olmaz diye nebilem mol gebelik filan i sürü bişey olabilir

Son düzenleme:
medcezirim sakin ol dur bakalim vardir insallah bi gecsin batin

varmi belirti bat ne zamandi?

Bitanem batım 17 kasım, seninkinden bi gün sora yanii ben de sakin olmak için elimden geleni yaptım ama olmadı sanırım
hastaneden çıkıp sinemaya gittik, çanakkaleyee o film de çok dokundu.. Ya normal bi günde izlesem yine ağlarım dayanamam ama bugün de daha bi fena oldummm Ağlaya ağlaya izledim

insallah olacak bitanem..cünkü tesbit edilen hicbir sorununuz yok sükürler olsun.....

meddcezirim bu bile ne kadar ne güzel bisey...neler duyuyoruz ne zorluklarla karsilasanlar var...halimize sükredelim rabbimiz en uygun zamani biliyo..ilk ayda olabilirdi hayirsiz yada isyankar olsa allah göstermesin ne yapariz..rabbim herseyde oldugu gibi bu konudada hayirlisini nasip etsin...

insaallah meddcezirimizinkide öyle biseydir...

güzellik nie suclu hıssetcen...

benede sorun olmamasına ragmen ben yapmaya karar verdım..

olmasa boynumu bukcem yıne hayatıma devam etcem .. ne yapam

Ayy dogruya canim kafami kaldi bi tarafimda annemle konusuyorum telde bi tarafta sizllee

Oda bahanesi oldu iste canim cok yipratma kendini bekle bakalim henuz hersey bitmis degil ki kirmizilari gorene kadar bekliyoruzzz

güzellik nie suclu hıssetcen...

benede sorun olmamasına ragmen ben yapmaya karar verdım..

olmasa boynumu bukcem yıne hayatıma devam etcem .. ne yapam

ne bilim canim benim ya..üzülmeni hic istememrabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...

yap canim benim zarari yok faydasi var cünkü..bendede hicbi sorun yok ama yinede yapiyodum..korunmayi birakinca tekrar yapacam bebek olmasa bile rahim ici bi temizlenir en azindan

canım benim sen iyilik yapıyorsun bize, ama bizde biliyoruz ki her bünye farklı, sonuçta ilaçlara bile her bünye farklı cevap veriyo, kiminde yan etki yapıyor, burda senin ii niyetinden bşka bişe yok, bende içceğim ve kötü olursa bırakırım ne olacak, iyi olursam da ne alaaa, teyze olursunnn

Son düzenleme:

insaallah meddcezirimizinkide öyle biseydir...

Ya haklıısnız canlarım... Tabiki de herşeyin hayırlısı, kesinlikle koşulsuz istemiyorum... Bugün arkadaşım anlattı,onun bi arkadaşının bebeği 9 aylıkken karnında ölmüş ve bi süre farkedememişler Rabbim vermesin...
Bebiş var mı yok mu bilmiyorum, ki varmış gibi de gelmiyo zaten ama herşeyin hayırlısı...
Ben şimdilik çıkıyorum, öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiii

doru en belki sonunda teyze olacam

yapin hic durmayin

bılgılerın ıcın saol kuzum..

cok yardımcı oldun..

iyi geceler canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…