Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim canim sen nasilsin nasil gecti programiniz

Programımız süperdi bitanem, dolu dolu geçti... Ama bu sabah dr. dan sonra çok canım sıkıldı benim, hamile değilmişim yine... Canım çok sıkıldı tatlım ya, dr.da çıkınca tutamadım kendimi ağladım...

canım konuya pat diye girmek istemem ama benim ablamda önce fsh çoook yüksekti, sonrada progesteronu yüksekti kestane balı kullandı ve bütün hormonları düzeldi, progesteron 14 normal değil mi ama canım

Son düzenleme:
Ama yasakhayalim benim yumurtlama günüm adetimin 12. ve 13. günüydü.. Yani üzerinden nerdeyse 9 gün geçti.. Olmuş olsaydı çıkmaz mıydı

bitanim ne bilim cogunda duyuyorum adeti gectikten sonra ancak kanda ögrene bilmisler...neden olmasinki senin galiba daha bi haftan var az bi süre degilki..hani 2 günün ne kalsa o zaman yok diyebilirim ama simdi süphedeyim halen:26::26::26:

canım konuya pat diye girmek istemem ama benim ablamda önce fsh çoook yüksekti, sonrada progesteronu yüksekti kestane balı kullandı ve bütün hormonları düzeldi, progesteron 14 normal değil mi ama canım

Canım benim yok neden konuya girmiş olasın.. Burda hep birlikte sohbet ediyoruz sonuçta, yorum yazdığın için çok teşekkür ederim öncelikle
Yelizcim benim hormon değerlerim çok normal çıktı adetin 3. günü de yaptırmıştım... Bugün de progesteron yapıldı.. Hormon değerlerim de hiç bi sorun yok yanii...Yoksa ablanın kürünü denerdim ben de..

uzulme canim benimde sonum o olucak programinin iyi gecmesine sevindim canim...

Ama yasakhayalim benim yumurtlama günüm adetimin 12. ve 13. günüydü.. Yani üzerinden nerdeyse 9 gün geçti.. Olmuş olsaydı çıkmaz mıydı

canım beta hcg nin kana karışmasıiçin döllenmeden 7-10 gün geçmesi lazım, oyüzden çıkmayabilir. yumurta döllenecek ve rahme tutanacak sonra beta hcg salınıyo, oyüzden çıkmamaış olabilir bitanem

canım hormonlarında sorun olmamasına sevindim, öyleyse işimiz çok kolay olck

demi yelizim bende hamilelik ihtimali oldugunu düsünüyorum bakalim hayirlisi:26::26::26::26::26:

Arkadaşım da seninle aynı fikirde bitanem, o da adet gününde yaptırmış ama adet günü olmasına rağmen değer çok çok düşük çıkmış.. Hatta dr. biraz daha bekleyelim demiş.. Amann ne bileyim hayırlısı olsun ama o sıfırı görünce yıkıldım işte bi de kocişim testi aldı, kıyamam biden progesteron değerimi beta hcg sanmış kağıda öyle güzel gülümsedi ki, ben de sevindirik oldum tabeee ama sonra farkedince gerçeği üzüldük tabiii

üzülme bitanem ben inaniyorum bide su güzel kiz cocugu avatari koydunya sanki senin ilk önce öyle güzel ve tatli bi kizin olacak gibime geliyo..hep gözüm ona takiliyo nedense

medcezirim sakin ol dur bakalim vardir insallah bi gecsin batin

varmi belirti bat ne zamandi?

uyguladim hayalperestim

bilmiyorumm ama tesadüfmüydü yoksa faydasimi oldu bi kac ay icinde hemen hamile kalmistim hemde 3 defa

eneeeeeeeeeeeeeeeeee.....

sok oldum vallaa...

kac ay uyguladın pekı ..bıde sogan suyunu ıctıgın ayda mı hamıle kaldın ..yada ıctıkten kacıncı aydan hamıle kaldın ...
:26:

cok ümitlendim simdi ben yaa.. olmassa uzulurum
:84:

medcezirim sakin ol dur bakalim vardir insallah bi gecsin batin

varmi belirti bat ne zamandi?

canım nolur üzme kendini bende gecen ay ağlama krizine girmiştim ama ne yapalım, umudumuz bu aya, hemm senin daha belli değil, biraz geçsin zaman o zaman belli olur daha erken ksinlikle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…