- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.381
iyiyim canim sen nasilsin nasil gecti programiniz
Gittim bitanem, progesteronum 14 çıktı... İyi dedi dr. Klomen vermedi ya, kendi ağzımla istedim ama yok dedii doğru bulmuyomuş...
Bi de dayanamadık biz eşimle sekreterden beta hcg de bakmasını istedik.. Daha adetime 7 gün var ama duramadık KOCAMAN BİR 0 ÇIKTI
sen uyguladınmı tatlım*?????
progesteronun cok iyi cikmis
bitanem ama daha erken :26::26::26::26:
adeti bekleme canım benim, gelmez insalla bu ay,hamile oluruz hepimiz birdennnnnn
Ama yasakhayalim benim yumurtlama günüm adetimin 12. ve 13. günüydü.. Yani üzerinden nerdeyse 9 gün geçti.. Olmuş olsaydı çıkmaz mıydı
canım konuya pat diye girmek istemem ama benim ablamda önce fsh çoook yüksekti, sonrada progesteronu yüksekti kestane balı kullandı ve bütün hormonları düzeldi, progesteron 14 normal değil mi ama canım
Programımız süperdi bitanem, dolu dolu geçti... Ama bu sabah dr. dan sonra çok canım sıkıldı benim, hamile değilmişim yine... Canım çok sıkıldı tatlım ya, dr.da çıkınca tutamadım kendimi ağladım...
Ama yasakhayalim benim yumurtlama günüm adetimin 12. ve 13. günüydü.. Yani üzerinden nerdeyse 9 gün geçti.. Olmuş olsaydı çıkmaz mıydı
Canım benim yok neden konuya girmiş olasın.. Burda hep birlikte sohbet ediyoruz sonuçta, yorum yazdığın için çok teşekkür ederim öncelikle
Yelizcim benim hormon değerlerim çok normal çıktı adetin 3. günü de yaptırmıştım... Bugün de progesteron yapıldı.. Hormon değerlerim de hiç bi sorun yok yanii...Yoksa ablanın kürünü denerdim ben de..
canım beta hcg nin kana karışmasıiçin döllenmeden 7-10 gün geçmesi lazım, oyüzden çıkmayabilir. yumurta döllenecek ve rahme tutanacak sonra beta hcg salınıyo, oyüzden çıkmamaış olabilir bitanem
bitanim ne bilim cogunda duyuyorum adeti gectikten sonra ancak kanda ögrene bilmisler...neden olmasinki senin galiba daha bi haftan var az bi süre degilki..hani 2 günün ne kalsa o zaman yok diyebilirim ama simdi süphedeyim halen:26::26::26:
Arkadaşım da seninle aynı fikirde bitanem, o da adet gününde yaptırmış ama adet günü olmasına rağmen değer çok çok düşük çıkmış.. Hatta dr. biraz daha bekleyelim demiş.. Amann ne bileyim hayırlısı olsun ama o sıfırı görünce yıkıldım iştebi de kocişim testi aldı, kıyamam biden progesteron değerimi beta hcg sanmış kağıda öyle güzel gülümsedi ki, ben de sevindirik oldum tabeee ama sonra farkedince gerçeği üzüldük tabiii
Arkadaşım da seninle aynı fikirde bitanem, o da adet gününde yaptırmış ama adet günü olmasına rağmen değer çok çok düşük çıkmış.. Hatta dr. biraz daha bekleyelim demiş.. Amann ne bileyim hayırlısı olsun ama o sıfırı görünce yıkıldım iştebi de kocişim testi aldı, kıyamam biden progesteron değerimi beta hcg sanmış kağıda öyle güzel gülümsedi ki, ben de sevindirik oldum tabeee ama sonra farkedince gerçeği üzüldük tabiii
İnsalllaaahhhh cnm sen nezamandan beri istiyodun nekadarlik evlisin:)) hatirlayamadim
uyguladim hayalperestim
bilmiyorumm ama tesadüfmüydü yoksa faydasimi oldu bi kac ay icinde hemen hamile kalmistim hemde 3 defa
slm kızlar napıyonuz bakim
slm kızlar napıyonuz bakim
medcezirim sakin ol dur bakalim vardir insallah bi gecsin batin
varmi belirti bat ne zamandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?