Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlar spor yaptım kuru fasulye pilav yaptım daha şimdi oturdum popomun üstüne Adet oldum karnım agiriyor ins kimse adet olmaz gobisler bebekle dolar

Ya bisi sorcam siz simdi kur falan yapiyosunuz ya bi problem varbonunbicinmi yoksa olsun yapalim zarari olmaz diyemi
Ben dr a yazin gitmistim bisi yok demisti
Esimi hic bilmiyoruz zaman icinde degisen seyler sonucta
Ben bi uc ay daha bekleyip sonrami gideyim kontrole olmazsa
yoksa simdiden gideyimmi?ama esim gitmez oyle kisa surede olmadi diye..

bisey varsada yoksada yapiyoruz canim Allah kerim.. Faydasida oluyomus sogan kurunun

yok canim benim mesala benim hic sorunum yok ama sogan kürü yapacam rahim icini iyice temizlesin hamilelik kolaylassin diye

Son düzenleme:
Hic oyle sEyler yapabilen bi insan degilim rabbimmecbur birakmasin ins hic kimseyi
Ama annemin miyomu vardi yapiodu bi kac yil once

Loriiiiiimmmmmm gördüm bitanem telden giriyorum Telli turna oldu yahu yarın cosacam burdaaaa zaten calışma yok yasakhayalimmmm habibi erkeklere habibte karılara denir Araplara türkce konustutuyorum vatan tatatatammm

Loriiiiiimmmmmm gördüm bitanem telden giriyorum Telli turna oldu yahu yarın cosacam burdaaaa zaten calışma yok yasakhayalimmmm habibi erkeklere habibte karılara denir Araplara türkce konustutuyorum vatan tatatatammm

kiz habibtem önce desene allaall

bize biraz arapca ögret

Kiz ben habibi habibi diye ortalarda dolasiyorum ya o zaman sana artik habibte dicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…