- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.501
o zaman alpin karar versinn
pepe ne kiz budami arapca
çok üzgünümmmmmmmmmmm
Aywa aywaaa bildigimiz ayva değil tabiki52: iyi tamam güzel anlamindadir sevgili öğrencilerim havaya girdim mı neee Köln tatlım hayırlısı olsun ağlama bitanem hepimiz anne olacağız ins umutsuzluğa kapılma
kiz allah senin iyligini vermesin pepe yokmu su cocuklarin manyak gibi izledigi cisimiz tuvalet kakamiz tuvalete artik kimse yapmicak altaki beze diyen sevimli bebek
alaallaal ben hic duymadim ve görmedim
simdi allppin ne dese ben arapca sanacam havaya girdim iyice
çok üzgünümmmmmmmmmmm
Resim yuklemeyi denedim ama tel oldugu icin olmuyor galiba gorurdunuz benim cadiyi
Pc den girince koyarim profile yada mesaj olarak.
Telde olunca uzun suruyo mesajda begenemiyorum kizlar kudura bakmayin
baktim loori ama geercekten hic görmemistim yaw..ne bilim cocuk ne olmayinca bu konulara fransiz kaliyorum iste
Dogru yasakhayalim bende yigenimden biliyorum zaten pepenin o sesine bayiliyorum
bende izlerim artikcocuk olmasi sart degil ya
hayırlısı olsun tatlım.benimde bugün 5.gün ama test yapmak istemiyorum.çünkü daha önceleri çok kez yaptım ama hep sonuç hüsran oldu.eskiden adetim düzensizdi doğum kontrol hapı ile düzene girmişti. 4-5 aydır düzenli geliyordu.yinede bilemiyorum hamilemiyim yoksa yinemi adet düzensizliği beni buluyor.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyo.hap ile düzene girince tekrar düzensiz olmaz dedi.ben ısrarla yapmak istemiyorum.sonucun hüsranına hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?