Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aywa aywaaa bildigimiz ayva değil tabiki 52: iyi tamam güzel anlamindadir sevgili öğrencilerim havaya girdim mı neee Köln tatlım hayırlısı olsun ağlama bitanem hepimiz anne olacağız ins umutsuzluğa kapılma

tamam öretmenim ne güzel anlattin hemen anladim..devam habibtem valla ben örenmek istiyom saka degil

habibtem köln degil kln arkadasimizin niki

kiz allah senin iyligini vermesin pepe yokmu su cocuklarin manyak gibi izledigi cisimiz tuvalet kakamiz tuvalete artik kimse yapmicak altaki beze diyen sevimli bebek

alaallaal ben hic duymadim ve görmedim

simdi allppin ne dese ben arapca sanacam havaya girdim iyice

Resim yuklemeyi denedim ama tel oldugu icin olmuyor galiba gorurdunuz benim cadiyi
Pc den girince koyarim profile yada mesaj olarak.
Telde olunca uzun suruyo mesajda begenemiyorum kizlar kudura bakmayin

çok üzgünümmmmmmmmmmm

bi tanem rabbim yeterki dermansiz dert vermesin....

kendini toparlaki gelecek aya hazirlan bu ay oldu bitti sen üzülsende sonuc degismeyecekki bitanem

suna inan her serde bi hayir vardir.belki bu ay olmasi senin icin hayirli olmayacakti

baktim loori ama geercekten hic görmemistim yaw..ne bilim cocuk ne olmayinca bu konulara fransiz kaliyorum iste

bende izlerim artikcocuk olmasi sart degil ya

Aynen canim izle ne olcakk

Canlar ben cikiyorum benimki miz mizlaniyo onunla ilgileneyim birazda yarin buradayim boool bool sohbet ederiz

opuyorum herkesi

bu arada umudumu merak etttim en son dr gidicekti bu yazimi gorursen yaz bi cvp umudum

Hayalotumda kesin sabah girer seni opuyorum canim ozledik

Son düzenleyen: Moderatör:

Selam cnm ben gecen sene düsük nedeni yasamistm ve bu yuzdende adetim duzensizdi hamile oldugumu bende dok gittim öyle anlamistim hatta dok inanamadim gittim ezaneden test aldimmm ve gercktende hamis ciktm Allahdan ümit kesilmezz Allah isteyen herkeze nasip etsinnnn amin..

iyi geceler loorim

kizlar hepinize iyi geceler bende cikim artik yaw yoruldum

habibtem sanada iyi geceler unutma dersler devam edecek:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…