- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.561
ayy az kalmış seninde.hadi hadi inşallah
benimde bigün önce başlıyo..
Insallah... senin bat ne zaman?
bosver aglama psikolojik belirtide olmamasi iyi bence sonunda psikolojimiz bari bozulmuyo
olmadigini hemen anliyoruz..ama bide su var hic belirtisi olmadigi halde hamile oldugunu ögrenenlerde var
bosver aglama psikolojik belirtide olmamasi iyi bence sonunda psikolojimiz bari bozulmuyo
olmadigini hemen anliyoruz..ama bide su var hic belirtisi olmadigi halde hamile oldugunu ögrenenlerde var
Kiz pazar paazar supuruyomusun sen bisey demiyolarmi
Aynen yasakhayalim
Oyle valla yasakhayal takmiyorum ben ne olucaksa oliyim herseyi hazirlikliyim ne yapiyim Allahin vardir bir bildigi... ben birini taniyorum 2 aylik hamileydi ogrendiginde
Oyle valla yasakhayal takmiyorum ben ne olucaksa oliyim herseyi hazirlikliyim ne yapiyim Allahin vardir bir bildigi... ben birini taniyorum 2 aylik hamileydi ogrendiginde
geçen ay 17siydi.benim her ay 2 gün geri atar.15i diye bekliyorum.bakalım artık.
oho o bişi mi..benim arkadaşım yeni öğrendi.4 aylık hamile.
benden bi gun oncesin hadi hayirlisi artik benim ne zaman olacagin hic belli olmaz ama bakalim gecen ay baya gecikmisti ama antibiyotik kullanmistim simdi ne oluca bakalim
nealaala nasi oluyo ya
bende öyle dedimde.kanaması olmuş düzenli bişi anlamamış.
kim nediyecekkisana kiziyolarmi..:26::26:
kiz bi ben degilki herkes süpürüyo öyle bi yasak yokki
Yok kiz bana kim kizabilir
Pazar gunu rahatsiz oluyolarmis fln fln
nasi bi evde oturuyosinki sen:26::26::26:ses nasi duyuluyomuski
valla bazen ben gece 11 de bile yapiyorum..üst kattaki kapiya dayandi sen kendine bak cocuklarinin gürültüsünüde ben duyuyorum dedim bi daha gelmedi
begenmiyorsan tasinirsin dedim
habibtem niye ses vermiyosunnetin gelmedimi daha
normal bi ev iste kizzz duyuluyo valla ben cok duyuyorum ozellikle cocuk sesleri fln bana hic sikayet gelmedi ama rahatsiz olanlar fln varmis ben hafta sonlari yapmiyorum genelde zaten
Iyi demissin uyuzlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?