Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimde bigün önce başlıyo..

bosver aglama psikolojik belirtide olmamasi iyi bence sonunda psikolojimiz bari bozulmuyo

olmadigini hemen anliyoruz..ama bide su var hic belirtisi olmadigi halde hamile oldugunu ögrenenlerde var

Son düzenleme:
bosver aglama psikolojik belirtide olmamasi iyi bence sonunda psikolojimiz bari bozulmuyo

olmadigini hemen anliyoruz..ama bide su var hic belirtisi olmadigi halde hamile oldugunu ögrenenlerde var

Oyle valla yasakhayal takmiyorum ben ne olucaksa oliyim herseyi hazirlikliyim ne yapiyim Allahin vardir bir bildigi... ben birini taniyorum 2 aylik hamileydi ogrendiginde

geçen ay 17siydi.benim her ay 2 gün geri atar.15i diye bekliyorum.bakalım artık.

benden bi gun oncesin hadi hayirlisi artik benim ne zaman olacagin hic belli olmaz ama bakalim gecen ay baya gecikmisti ama antibiyotik kullanmistim simdi ne oluca bakalim

Yok kiz bana kim kizabilir

Pazar gunu rahatsiz oluyolarmis fln fln

nasi bi evde oturuyosinki sen:26::26::26:ses nasi duyuluyomuski

valla bazen ben gece 11 de bile yapiyorum..üst kattaki kapiya dayandi sen kendine bak cocuklarinin gürültüsünüde ben duyuyorum dedim bi daha gelmedi

begenmiyorsan tasinirsin dedim

Son düzenleme:

normal bi ev iste kizzz duyuluyo valla ben cok duyuyorum ozellikle cocuk sesleri fln bana hic sikayet gelmedi ama rahatsiz olanlar fln varmis ben hafta sonlari yapmiyorum genelde zaten

Iyi demissin uyuzlara

normal bi ev iste kizzz duyuluyo valla ben cok duyuyorum ozellikle cocuk sesleri fln bana hic sikayet gelmedi ama rahatsiz olanlar fln varmis ben hafta sonlari yapmiyorum genelde zaten

Iyi demissin uyuzlara

apartmanmi diye sormustumbenimki apartman bzimkindede gündüzleri degilde geceleri cok ses duyuluyo

valla biraz yumusak bulurlarsa hemen kapiya dayaniyolar...esimede tembih ediyorum sakin sikayete gelirlerse herseye tamam ne deme diye yoksa bas gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…