Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yeruhe canim demek kocaciginiza söyleyin bugün küfürler sonra 52: pitirciklarim yazdığınızı görüyorum anında cevap veremiyorum isim oluyor ya da şebekeden dolayı yazamiyorum aksama cosacam çıldıracak yeahhh

yaw bu ise sen el atarsinda olmami

bak simdi habibtemde ses yok yine

habibtemden ses geldi baksana yasakhayalim bulbul gibi

anlami güzelmis öretmenimsonrada küfürmü öretecen bize

Neden ben kOnusuyorum herzaman konuşan benim Ayda 1 Kere kavga ederdik şimdi kaynim geldi haftada 1 bana rahat yok artık doktora al diyorum cevap yok eee bende hiçbirşeyi yapmam kendi bilir...

Neden ben kOnusuyorum herzaman konuşan benim Ayda 1 Kere kavga ederdik şimdi kaynim geldi haftada 1 bana rahat yok artık doktora al diyorum cevap yok eee bende hiçbirşeyi yapmam kendi bilir...

sende haklisin alppinimde iste napacaz

yaw bu erkek tarafi cogalinca bunlar niye böyle havalara girer anlamiyorum

atla yasakhayal supurgelere gidelim oraya bii bakiyimm

doru valla benim aklima gelmemisti

habibtem yardima ihtiyacin varsa looriyle üsenmeden hemen geliriz sen yalniz degilsinyeterki sen iste:13:

loori yolumuz uzun benzini fullleyolda ne kalmayalim

Son düzenleme:
Öğretmen benim artık aklıma ne gelirse öğreteceğim pitirciklarim ben biberi severim loriiimmmm hatayliyimnede olsa valla ben herkesle İyiyim şimdi nişanları nişanlısı 16 yasında daha geliyor hava atıyor ben onu parmağımda oynatırım beeeee kocamızda kışkırtıyor böyle yapması yanlış fala filan gasffgvafsdfghjbcdscbbnkiyrfvb ayyyyyyyyyy psikopata bağlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…