- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.661
abboww ogrenciler cogaldi desene
Daga kara yemise daga kara yemise daga kara yemise
Devammm
Scorpions bebeğim hosgeldiniz nasılsın snde derse katılmak istersen ikinci sıra boş otur istersen evladım:2
dahada toplariz sen laylayada haber ver
anlamasamda devammmmmmm
aYnen canim yandik o zaman
Kiz sende anlamiyosun heee arapca seni mahvetti turkce anlamiyosunsarkiya devam et dedimm
aha simdi anladim doru ya türküydü o
yaw bende kafami biraktiniz arapca alamanca türkcee hepsi karisti
bide bu gün arapcadan 0 aldim ya onun etkiside vartabi sen 5 aldin mutlusun
scorpionsum meddcezirimizin dünkü yazilarini okudunmu:26::26::26::26:
Scorpions bebeğim hosgeldiniz nasılsın snde derse katılmak istersen ikinci sıra boş otur istersen evladım:2
yokk kızzz ne oldu ki neeee:26::26:
Ayyy yazik yavrum ya annene soylemeyiz bizde 0 aldigini caktirma
dün dr gidecekti progesteron hormonuna baktirmak icin baktirmis sorun yokmus..esiyle merak edip hamilelik icin kanda testte yaptirmislar kocaman bi 0 cikti diye üzülüyodu bizde dur daha bi haftan var belki cikmamistir dedik
looricik seninle bi anlasma yapalim
sen bana arapcada yardim etbende senin topige girmediginde ne var ne yok özelinden bildirim gecmisi okuyupta yorulmassin
ama daha erken anacım kanda bile çıkmayabilir..bizim onunla aramız 2 gün falan..daha 21-22. günleri..hem maşallah progesteronda sorum yokmuş..şimdilik herşey yolunda..napalımRabbim ne zaman kısmet ettiyse o zamanı bekliycez..keşke herşey her istediğimiz anda olsa..keşke herşey güzel olsa..ama hayat zorluklarla dolu..ben bunu çoktann kabullendim..inşallah strese girmez meddcezir..çünkü belki de hamiştir bellimi olur
looricik seninle bi anlasma yapalim
sen bana arapcada yardim etbende senin topige girmediginde ne var ne yok özelinden bildirim gecmisi okuyupta yorulmassin
ooo bak cook agir oldu bu dusunmem lazimmm :26::26:
buuu düpedüzz rüşvettttttatın bunları zindanaaaaa
doru söylüyosun..bizde öyle dedik..oda diyoki ben 12. veya 13. gün yumurtladim olsa cikardi diyo...:26::26::26:insallah hakkinda hayirlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?