- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.621
Öğretmen benim artık aklıma ne gelirse öğreteceğim pitirciklarimben biberi severim loriiimmmm hatayliyimnede olsa valla ben herkesle İyiyim şimdi nişanları nişanlısı 16 yasında daha geliyor hava atıyor ben onu parmağımda oynatırım beeeee kocamızda kışkırtıyor böyle yapması yanlış fala filan gasffgvafsdfghjbcdscbbnkiyrfvb ayyyyyyyyyy psikopata bağlandım
Ena me hibkin guluguluguluYeruhe fedakin
Ena me hibkin guluguluguluYeruhe fedakin
Dimi yasakhayal supurge hava yolu sagolsunn
Öğretmen benim artık aklıma ne gelirse öğreteceğim pitirciklarimben biberi severim loriiimmmm hatayliyimnede olsa valla ben herkesle İyiyim şimdi nişanları nişanlısı 16 yasında daha geliyor hava atıyor ben onu parmağımda oynatırım beeeee kocamızda kışkırtıyor böyle yapması yanlış fala filan gasffgvafsdfghjbcdscbbnkiyrfvb ayyyyyyyyyy psikopata bağlandım
Kiz 16 yasinda ne nisanliligiymis bu vur agzina bi tane(saka)
güzel yazdinda o parantez icindekini kaldir daha iyi olur
Benide cildirtti en sonunda hee
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gel scorpionsumbiraz sinirlendik iste bizde
hoşbuldum canlarımm..amaa ne oldu ki neye kızdınız bakimmmm:44:Hosgeldin scorpionsummm
Vayyyy ehlen ve Sehlen hosgeldiniz anlamında 5 pekiyor aldın loriiiimmmmyasakhayalimmmm sen biraz daha çalışmalısın ben kreste öğretmenlik yaptım çocuklarla iyi anlaşırım benim elime su dilemez ben kafasından aşağı dökerim ama ne bulurlar 16 lik kızdan ilk nişanlısında o yastaydi sen sabır ver Allah'ı
Mmmmm52
Vayyyy ehlen ve Sehlen hosgeldiniz anlamında 5 pekiyor aldın loriiiimmmmyasakhayalimmmm sen biraz daha çalışmalısın ben kreste öğretmenlik yaptım çocuklarla iyi anlaşırım benim elime su dilemez ben kafasından aşağı dökerim ama ne bulurlar 16 lik kızdan ilk nişanlısında o yastaydi sen sabır ver Allah'ı
Mmmmm52
Kiz yasakhayal bak ne oldu sinifta kaldin otur 0sAGOL Ogretmenimm
öretmenim loori atilsin dersten yaw yoksa ben sinifta kalacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?