Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayni ben desene isik acik birak oyle yat canim yada annede yatsaydin ya

canım butun ışıklar açık zaten ev şakır şakır parlıyo valla
hayır 4.kata kim tırmancaksa bilemicem artık
ama nebılım gözümü kapatınca sanki geliveriyolar bana sendede var osorun anlarsın
allahım ya anne olunca acaba gecıcekmı bu korkularımız cok merak edıyorum
annemdede kalamadım sabah gelıcekmıs adamlar

Son düzenleme:

Biliyorum canim bende aynen oyleyim ben bazen diyorum gece gece o cocugu nasil alirim yatagindan fln diyorum korkarsam fln uykulu uykulu ben fenayim yani (

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum canim bende aynen oyleyim ben bazen diyorum gece gece o cocugu nasil alirim yazagindan fln diyorum korkarsam fln uykulu uykulu ben fenayim yani (

canım bende öyleyim su içmeye yada tuvalete giderken bile önime biri çıkıcak sanırım hepeşimi kaldırıyorum valla ne yalan söylim bide ben ağlayarak yada çığlıklar atarak uyanırım o çocuk kalpten gıtmesse ıyıdır nasıl kalıcaz aynı odada hıc bılmıyorumama yapıcak bıseyım yok önceden böyle degıldım aslında bi olay yasadım ondan sonra basladı bakalım nereye kadar surecekçok zor ama ya hem bizim için hem kocalarımız için

Bende bi olaydan sora boyle oldum ya tum isiklari aciyorum tuvalete sanki ne cikicaksa neyse canim sen korkutma kendini bisey yok dua eder uyursun hic bisey olmaz korkutma kendini kapini bacani kilitle unutma gerci coktan kilitlemissindir... :))))) bisey olursa bizi uyandir kiz hemen geliriz supurge ifadesini yapamadim telde olmuyo anladin ama :))))))))

ooo bıtanem coktan kilitlendi hertaraf
herşey tamam yanımda sopam var yasinim var bişeycik olmaz evelallah
dur ben senın yerıne yapım canım ama sızı cagırana kadar ben kendım korkudan zaten gelırım tatlım yanınıza

Hayalotum ben cikiyorummmm seni Allaha emanet ediyorum kendine iyi bak yarin vakit bulursan girersin hayatim cok optum korkma dualarim seninle... :)) :-*:-*:-*:-*

evet topiğimizi kapatıyorum artık
hepinizi uyuttum bebişler
yarın işim çok gelebilirsem gelicem inşallah sizleri seviyorum

NOT:çalışma saatleri
haftaiçi:06.30-01.00
haftasonu:09.00-02.00

hayalot kaçarrr

günaydınnnn ben geldimmmm
aaaa eee kimse açmamış topiği
neyse hem gece kapat hem sabah aç oh valla hadi yine iyisiniz
çok uykum var ya
loorim sabah 4te uyudum her yarımsaatte kurulmuş saat gibi kalktım
sonra 7de kalkrım en son çare offf offf

günaydin şekerlerrimmmm.sabah güzel bir haber aldımm.iş arkadaşım 5haftalık hamış olmuş.darısı başımıza inşallahhhh

günaydin şekerlerrimmmm.sabah güzel bir haber aldımm.iş arkadaşım 5haftalık hamış olmuş.darısı başımıza inşallahhhh

günaydın canımm, haftaya böyle güzel bir haberle başlamak ne güzel, Allah tamamına erdirsin, isteyen herkese de nasip etsin.

Nasılsın, görüşemiyoruz epeydir?

Son düzenleme:
8scorpionsum negüzel rabbım kucagına almayıda nasıp etsın inş.
darısı senın ve bızlerın başına

aybishim nasılsın bıtanem nasıl gıdıyor umarım herşey yolundadır

scorpionsummmm darisi basina ve basimaaa ins.....gunaydinlar simdil uyandim sabah 6da uyudum kizlar canim cok sikkin kimseciklerde yok

Ay tatlim benimmm ya gunaydin bu arada canimmmm..

günaydın canımm, haftaya böyle güzel bir haberle başlamak ne güzel, Allah tamamına erdirsin, isteyen herkese de nasip etsin.

Nasılsın, görüşemiyoruz epeydir?

scorpionsummmm darisi basina ve basimaaa ins.....gunaydinlar simdil uyandim sabah 6da uyudum kizlar canim cok sikkin kimseciklerde yok

Kizzzzzzzz bende scorpions hamile sandim ya hadi hayirlisi....

alpin niye canin sikkinn???

hosgeldiniz sekerler bende bekliyorum simdi gelirler diyee evi temizliyordum sikintidan iste ne yaptigimi bende bilmiyorum bende scorpions hamile sandimmmm heyecanlandim birden ins hepimiz ayni anda hamile kalirizzz neden bizim topikte hamilelik sevinci yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…