- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.901
amin suedaaa ins benimde senin gibi tatli bir kizim olur annemin ismini verecem...annem vefat ettikten sonra kiz cocugimun olmasini o kadar cok istiyorum ki...annemin ismi nazire ben naz irem koyacam allahim nasip ederse...
selamlaaaarrrr ben geldimmmmm ... nasılsınız bakimm
Umudum hosgeldinEn son dr gitcektin neler oldu bakalim:26:
hsb kusumm benimm..
ne olsun cuma randevum vardı iste.. smear testi için sıvı aldı, diğer görüntü güzel dedi
testin sonucu 1hafta sonra çıkıyormus, o yüzden cuma günü testin sonucunu alıp dktara götürcem..
dedim yumurtalara da baktırlak istiyordum, hani aynılar mı yoksa çoğalma yada kalıtesı bakımından die..
o da iki adetin arasında birseye bakılıyo dedi, perogestran mı ne öle biis dedi..
hesapladı iki adetimin ortasını, bu ayın 26sına denk geliyo.. pazartesi baktım.. o günde yumurtalara baktırmak istiom..
hani smdi incir suyu içiyom ya, bakim dedim nasıl halleri var benim yumurtalarımın
öle iste sekerim sen nasılsın napıyosun bakim
Anladim canim hadi hayirlisi bakalim bende bati bekliyorum 4 gunum kaldi
hmm hadi insallah, bu kez olru tatlım..
benim bat a daha çok var, ayın sonu gibi
bu ara çok çalısmam lazım , ay sonu için
sen de nasıl belittiler fln ne durumda, var mı topikte değisik bi haber
Yukariya yazdim bendeki olanlari bi bak bakalim o zaman iyi bi calisma gerek sana canimmTopikte henuz bi degisiklik yok canim bekliyoruz
anladım loorimm.. baktım..
çok uyuk uyuyor musun ?
yada çok sık idrara çıkıyor musun diyeyim ?
evt kusumm.. nebilim geçen aydan çok umutlandıydım, ama rüya iste,, ve tedbirini aldım diye düsünüyorum.,. bakalım hayırlısı ise bu ay olur..
benim bat a göre sizinkiler yakında, hadi bakalım çok çalısın dersinizi
Yok canim uyumuyorum idrara zaten sik cikan bi insanim
Oyle umudum bekliyoruz ne diyelim hayirlisi
çalıs çalıs nereye kadar loorim.. elbet bi sonu olacak bu çalıslamarın
o zaferi bizde kazanacağız , zafer bizim olacak
bizde eve öğlen geldiydik, smdi isler var, mtfakta flnn.. yemek yedik yıkarmıslar çıkıcak, yenileri giricek..
ayva vardı onları temizledim ayıkladım, reçel yapıyım diyorum.. bakalım is var yani anlıycan
loorim burda olduğuna göre... scorpionsum, hayalotum, aybishcim ve sayamadığım varsa, nerdesiniz özledim sizi
Sorma umudum yaaaa ne zamana kadar calisicaz boyleee
Ohhh afiyet olsun sekerimm guzel gunlerde yiyin
saol kusum hadi snar görüsürüz isler beni bekliyo, bi ölesine geçerken uğradım,görüşüzü balım
Of yasakhayyal off neredesinn yya
Of yasakhayyal off neredesinn yya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?