- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.101
saol canim benim iyiyizdesen nasilsin :26::26::26::26:
hoşbulduk canımmm..iyiyimdesem yalan..çok başımağrıyo öğlenden beriii..ilaç ta içemiyorum bilmeden şimdielimi başıma koyup ayetel kürsi okuyunca hafifliyo birazz
Bir bakayım dedim ne var ne yok) ballarimin keyifleri yerinde maşallah Allahım bozmasın
yaa tatlım hamiş şüphesiyle içemiyom kiii..
Bende İyiyim kuzum ya regl olmuştum zaten söylemiştim yarın bitecek biledaha ayin15 i gelmeden
hoşbulduk canımmm..iyiyimdesem yalan..çok başımağrıyo öğlenden beriii..ilaç ta içemiyorum bilmeden şimdielimi başıma koyup ayetel kürsi okuyunca hafifliyo birazz
looricik rose bisey yazmadan gitti
looricik rose bisey yazmadan gitti
gecmis olsun scorpionsum uyusan iyi olur aslinda:26::26::26::26::26:
Gitmeyin üstüne keyifsizdir belki :44:
Rabbbimm şifa versin bebeğim, çok geçmiş olsunnnnn.. Yat dinlen bitanem, net ve pc. daha çok ağrıtır başınııı
kızlar vallahi anladımki aranıza katılmak iile çoook iyi yapmışım.... Kafam dağıldı neşem yerine geldi
hiçç canını sıkma tatlım Allah a bırak o zaten en güzelini en iyi ve hayırlısını bilir.... Ama biliyorum beklemek aramak çook zor boşuna demezler " sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır "diye.....
geldim lolipoplarimmmmmmmmmm benim herif aradi disari cikaracakmis collerde el ele gezecezyuz vermedim tabiki yarin calisma ister benden ne tirbeyisz bir kari oldum ben yaaaaa bu erkeklerin neyse ben birazdan cikacam kizlar herifimle konusuuyuym derdi neymisss
allalaalal o regl miymis
geldim lolipoplarimmmmmmmmmm benim herif aradi disari cikaracakmis collerde el ele gezecezyuz vermedim tabiki yarin calisma ister benden ne tirbeyisz bir kari oldum ben yaaaaa bu erkeklerin neyse ben birazdan cikacam kizlar herifimle konusuuyuym derdi neymisss
Ben de öyle yapıyorum artık bitanem, aetime 7 gün kala kan testi yaptırdım.. Negatif çıktı... Aslında çok erkendi ama progesteron için gitmişken yaptırayım dedim, çok da pişman oldum zaten... bundan sonra düşünmeyeceğim, hayırlısı dedim... Biz elimizden geleni yapıyoruz ama RABBİM EN DOĞRUSUNU BİLİR
Cok deliyiz cilginiz bizzzz ama gelde icimizi gorrr
Merak ettik hamilelik belirtileri fln cizgi fln cikti demisti onun icin sorduk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?