Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk canımmm..iyiyimdesem yalan..çok başımağrıyo öğlenden beriii..ilaç ta içemiyorum bilmeden şimdielimi başıma koyup ayetel kürsi okuyunca hafifliyo birazz

Rabbbimm şifa versin bebeğim, çok geçmiş olsunnnnn.. Yat dinlen bitanem, net ve pc. daha çok ağrıtır başınııı

geldim lolipoplarimmmmmmmmmm benim herif aradi disari cikaracakmis collerde el ele gezecez yuz vermedim tabiki yarin calisma ister benden ne tirbeyisz bir kari oldum ben yaaaaa bu erkeklerin neyse ben birazdan cikacam kizlar herifimle konusuuyuym derdi neymisss

hiçç canını sıkma tatlım Allah a bırak o zaten en güzelini en iyi ve hayırlısını bilir.... Ama biliyorum beklemek aramak çook zor boşuna demezler " sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır "diye.....

Ben de öyle yapıyorum artık bitanem, aetime 7 gün kala kan testi yaptırdım.. Negatif çıktı... Aslında çok erkendi ama progesteron için gitmişken yaptırayım dedim, çok da pişman oldum zaten... bundan sonra düşünmeyeceğim, hayırlısı dedim... Biz elimizden geleni yapıyoruz ama RABBİM EN DOĞRUSUNU BİLİR

ohhhhhhhhhhhhhhh hadi bakalim git gez adaamda durduk yere trip atma kizz

allalaalal o regl miymis

Ben biliyorum kendimi ) demiştim regl diye :2:bu arada esim bugun urologu gitti varikosel yok demiş doktor sadece fena usutmussun idrar yollarinda enfeksiyon var demiş :18:birde bu bulaşıcıdır esinde idrar testi yaptırıp doktoruna göstersin demiş ondan erken gelmiş olabilirmi kızlar yaa

Bitanem hissettiklerini olduğu gibi anlat, empati kurmasını sağla eşinin olur muu? Hadi inşşş düzelir de aranız birdaha hiiiiiiiiiççççççç bozulmaz

medcezirim 4 gun kaldi yarin 3 ne etcez yaaaa deli gibiyim heyecandan ve ben ilk kez adetimin gelme gununu sayiyorumm

seninde adetin gecince yine yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…