Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet tatlım öyle yap biraz kendi haline bırak.... eminimki o zaman herşey daha da güzel olacak....

bak ne güzel varikosel cikmamis ,ama onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
medcezirim 4 gun kaldi yarin 3 ne etcez yaaaa deli gibiyim heyecandan ve ben ilk kez adetimin gelme gununu sayiyorumm

seninde adetin gecince yine yap

Valla bitanem senin adına ben de çooooooook heyecanlıyım inşş güzel haberlerini verirsin bizeee
ama günüm geçmeden ben adet olcam gibi geliyoooo ve dr.da test negatif çıktığından beri de bu kez ilk kez ben adet günümü saymıyorum biliyo musun

habibtem cöllerdede ne romantik olur kiz

bak ne güzel varikosel cikmamis ,ama onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum:26::26::26::26::26:

Vallahi doktor öyle demiş canım test sonuclarında büyük sorun yok onlar hallolur önemli olan su an enfeksiyon demiş iğne vermiş ilaç vermiş Cumartesi yine gel demiş hayırlısı bakalım bende yarın bir tahlil yaptırayım kocisim hastalığını bulastirmismi bana

looricim sigara sağlığa zararlı hemde çoook çabuk bıarak onu elinden

biz efkarlandigimizda iciyoruz dur sana dogru uflemeyelimm

insallah hayatim ama bekle bakalim yaa bende ilk kez sayiyorumm umarim iyiye haberdir buda hayirlisi tatlimm

Akrebim iyi geceler sanada opuyorum senii

esra hamilelik belirtilerini yazsana bize yoksa yazmismiydin :26:

ayyyy tatlım vallahi belirti falan yokki ben tesadüfen öğrendim hamile olduğumu... kasık ağrısı nedeni ile doktora gittim hamile çıktım... şimdi de sadece göğüslerimde hassasiyet var onun dışında hiç birşeyim yook maaşallah...

doru bi yaptir bakalim dr bulasicimi demis:26::26::26: öyleyse uzak durun birbirinizden

biz efkarlandigimizda iciyoruz dur sana dogru uflemeyelimm

insallah hayatim ama bekle bakalim yaa bende ilk kez sayiyorumm umarim iyiye haberdir buda hayirlisi tatlimm

Akrebim iyi geceler sanada opuyorum senii

kiz sen napiyosun su durumun belli olmadan icme

oda guzell valla Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

arada manyaklasiyioruz ikimizde iki inatci keci aramiza 3.kisi girince oyle oluyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…