- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.121
amin kuzumm..azcık yanınızda açılayım dedimmözlüyorum vallaaaaa
Ben de öyle yapıyorum artık bitanem, aetime 7 gün kala kan testi yaptırdım.. Negatif çıktı... Aslında çok erkendi ama progesteron için gitmişken yaptırayım dedim, çok da pişman oldum zaten... bundan sonra düşünmeyeceğim, hayırlısı dedim... Biz elimizden geleni yapıyoruz ama RABBİM EN DOĞRUSUNU BİLİR
ay canım benim ağlama benide ağlatıcaksın zaten duygusalım hemde çoook
degil demekki olsa yazardi ama keske bi kelime yazsaydi
Ben biliyorum kendimi) demiştim regl diye :2:bu arada esim bugun urologu gitti varikosel yok demiş doktor sadece fena usutmussun idrar yollarinda enfeksiyon var demiş :18:birde bu bulaşıcıdır esinde idrar testi yaptırıp doktoruna göstersin demiş ondan erken gelmiş olabilirmi kızlar yaa
kizzz sen ne aglican aglama
Oyle yasakhayalim ne yapalimmm
evet tatlım öyle yap biraz kendi haline bırak.... eminimki o zaman herşey daha da güzel olacak....
medcezirim 4 gun kaldi yarin 3 ne etcez yaaaa deli gibiyim heyecandan ve ben ilk kez adetimin gelme gununu sayiyorumm
seninde adetin gecince yine yap
geldim lolipoplarimmmmmmmmmm benim herif aradi disari cikaracakmis collerde el ele gezecezyuz vermedim tabiki yarin calisma ister benden ne tirbeyisz bir kari oldum ben yaaaaa bu erkeklerin neyse ben birazdan cikacam kizlar herifimle konusuuyuym derdi neymisss
kizzz sen ne aglican aglama
Oyle yasakhayalim ne yapalimmm
doru yapacak bisey yok ama bizler herseyimizi yaziyoruz iste arkadaslar merak etmesin bilgilendirelim diyoruz ama kendisi bilir..
bak ne güzel varikosel cikmamis ,ama onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum:26::26::26::26::26:
oyle hayatim ben ozelden de yazdim amanapiyim daha
looricim sigara sağlığa zararlı hemde çoook çabuk bıarak onu elinden
Valla bitanem senin adına ben de çooooooook heyecanlıyım inşş güzel haberlerini verirsin bizeee
ama günüm geçmeden ben adet olcam gibi geliyoooo ve dr.da test negatif çıktığından beri de bu kez ilk kez ben adet günümü saymıyorum biliyo musun
esra hamilelik belirtilerini yazsana bize yoksa yazmismiydin :26:
canlarımben kaçıyorum..daha fazla dayanamıycam.öptüm hepiniziii..
Vallahi doktor öyle demiş canım test sonuclarında büyük sorun yok onlar hallolur önemli olan su an enfeksiyon demiş iğne vermiş ilaç vermiş Cumartesi yine gel demişhayırlısı bakalım bende yarın bir tahlil yaptırayım kocisim hastalığını bulastirmismi bana
biz efkarlandigimizda iciyoruzdur sana dogru uflemeyelimm
insallah hayatim ama bekle bakalim yaa bende ilk kez sayiyorumm umarim iyiye haberdir budahayirlisi tatlimm
Akrebim iyi geceler sanada opuyorum senii
ayyyy tatlım vallahi belirti falan yokki ben tesadüfen öğrendim hamile olduğumu... kasık ağrısı nedeni ile doktora gittim hamile çıktım... şimdi de sadece göğüslerimde hassasiyet var onun dışında hiç birşeyim yook maaşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?