Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet tatlim o karistiriyor ortaligi herzamanki gibi ama askimiz bunu yenecek yoksaaaa olacaklardan sorumlu degilimmmm yok evimdeyim hala cay yaptim tatlim vardi bir kac sey aliriz yoldan oyle gelin birliktee oturalim kizlar heriflerinizi alin gelin

benimki misir hastasi zatennn hurghada ya asikkk hemen geliyoruz bizz

sen neredesdin?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlim o karistiriyor ortaligi herzamanki gibi ama askimiz bunu yenecek yoksaaaa olacaklardan sorumlu degilimmmm yok evimdeyim hala cay yaptim tatlim vardi bir kac sey aliriz yoldan oyle gelin birliktee oturalim kizlar heriflerinizi alin gelin

habibtem her zorlugu asmasini bilir

gelirdimde herifim yok evde cöllerde elele gezerdiik ne güzel olurdu

mutlu olan el kaldirsinkutla kutlaaaa kutlaaa cekemeyen aramizdan (kaynim) ayrilsin hizla hizla hizlaaaaa loriimmm ins hamilesindir sirayla hamile kalirizzzz amin yarabbimmm bugun hepimiz icin dua edecemmmm

mutlu olan el kaldirsinkutla kutlaaaa kutlaaa cekemeyen aramizdan (kaynim) ayrilsin hizla hizla hizlaaaaa loriimmm ins hamilesindir sirayla hamile kalirizzzz amin yarabbimmm bugun hepimiz icin dua edecemmmm

habibtem ve loori ve uguresra kiz bi durun kac mesaj yolladiniz öyle hep aynisindan

Son düzenleme:
basim döndü :111::111::111::111::111::111:acep hayalmi görüyorum dedim hep aynisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…