- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.861
dAha iyiyim canim ya esim magnezyum icirdi o baya iyi geldi onu kullaniyorum simdi
bak oda doru bende yaparim bazen kasilmadan olusan agrilari önlüyo
iyi olduguna sevindim
yine yapacanmi bu ay cörek otlu karisimdan:44::44::44::44:
evet ona yine devam ediyim ne olucak diyorum bide ben sana preseed i sorucaktim ne dersin onuda deniyim mi?
preesedi simdi beyazlimda kullaniyo iyi olurda ama sana önce ovulasyon testi lazim yumurtlama oluyomu önce onu bi ögren bence bide hangi gün oluyo:26:
ovu testte alicam zaten bu ay insallah
iyi o zaman ayni anda presedde fena olmaz cogu hep onunla hamile kalmis beyazlimda o yüzden onu deneyecek
evet bende okudum kullananlar hep hamile hadi bakalim bu ay da bi de boyle deneyelim
doru valla artik napalim ne gerekirse o yapilacak bazen dr fayda yok
presedi beyazlim nerden kaca almis bi soralim belki korunmayi birakinca bende bi denemek istiyorum
ben amazondan fln bakicam ama sen sor banada soylersinn
ben amazondan alisveris yapamiyorum bi para ne yatirilmasimi ne gerekiyomus esimin kardesi bi ara ordan kitap ne aliyodu simdide cikamiyo bi türlübende bi sorum olmazsa ya ebaydan yada online apothekelerden birinden alirim
valla bilmiyorum da daha onceden de almistik oradan bisey oradan biliyorum
Beyazlimada sorariz ovu testleride yaninda veriyolar mi ?:44:
onu hic söylemedi :44::44::44::44::44:bilmiyorumki varmiymis yaninda
benim okudugum kadariyla var diyolar ama tabi iyice bi arastirmak lazim
simdi googleden bi baktim söyle 40 gr. Tube mit 9 Einmalapplikatoren für ca. 9-10 Anwendungen.ama icinde test yok 21 euro
simdi gidimdebeyazlimin topigine bi yazim nerden kaca almis ve icinde test varmiymis bi sorum
o zaman testide ayri alicaz desene neyse hayirlisi
loricik test sana verdigim adres en ucuzurossmanda da ucuz ama sana yetmeye bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?