Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dAha iyiyim canim ya esim magnezyum icirdi o baya iyi geldi onu kullaniyorum simdi

bak oda doru bende yaparim bazen kasilmadan olusan agrilari önlüyo

iyi olduguna sevindim

yine yapacanmi bu ay cörek otlu karisimdan:44::44::44::44:

Son düzenleme:
bak oda doru bende yaparim bazen kasilmadan olusan agrilari önlüyo

iyi olduguna sevindim

yine yapacanmi bu ay cörek otlu karisimdan:44::44::44::44:

evet ona yine devam ediyim ne olucak diyorum bide ben sana preseed i sorucaktim ne dersin onuda deniyim mi?

evet ona yine devam ediyim ne olucak diyorum bide ben sana preseed i sorucaktim ne dersin onuda deniyim mi?

preesedi simdi beyazlimda kullaniyo iyi olurda ama sana önce ovulasyon testi lazim yumurtlama oluyomu önce onu bi ögren bence bide hangi gün oluyo:26:

presedi beyazlim nerden kaca almis bi soralim belki korunmayi birakinca bende bi denemek istiyorum

ben amazondan fln bakicam ama sen sor banada soylersinn

ben amazondan alisveris yapamiyorum bi para ne yatirilmasimi ne gerekiyomus esimin kardesi bi ara ordan kitap ne aliyodu simdide cikamiyo bi türlübende bi sorum olmazsa ya ebaydan yada online apothekelerden birinden alirim

Son düzenleme:
ben amazondan alisveris yapamiyorum bi para ne yatirilmasimi ne gerekiyomus esimin kardesi bi ara ordan kitap ne aliyodu simdide cikamiyo bi türlübende bi sorum olmazsa ya ebaydan yada online apothekelerden birinden alirim

valla bilmiyorum da daha onceden de almistik oradan bisey oradan biliyorum

Beyazlimada sorariz ovu testleride yaninda veriyolar mi ?:44:

simdi gidimde beyazlimin topigine bi yazim nerden kaca almis ve icinde test varmiymisbi sorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…