- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.821
OOO ne soguklar hemde var canim hatta onuda buraya uye ettim layla diye bi arkadas bazen onunla gorusuyorum isteGenelde evde oturmak daha hosuma gidiyo neden se bide soguk hic disariya cikasim gelmiyo :26:
canım seni nasıl iyi anlıyom var yaaa, ben belçikadayken kimseyle konuşmak istemiyodum, okul gidip geliyodum
aynen canim bende kursa baslicam bakalim ya hayirlisi
Simdi neredesin?
şimdi ankaradayım kuzum, akademisyenim ben fizyoterapide, olursa bel ağrın filan gel yanımaaa
OOOO canimm ben benimmm cok sagol
hamilelikte ki bel ağrılarınızı ben azaltacammmm
canım benim bu işler belirtiye baksa hepimiz hamile olurdukkkbelirtilere filan aldanma , kiminde oluyo kiminde olmuyo, insallaahhhhhhh olursunnn, benimde sol yumurtalığım yapışıkmış, her ay adet döneminde kanıyormuş yumurtalık rahim gibi buna da endometriozis diyorlarmış. işler karışık bitanem dua edin bana
ne guzel ya valla hamis olursak bize verirsin tuyo artik
sendemi gördün annenle teyzeni allalaalalal
iste bu cok enteresan
inşallah cnm yaa bakalım kısmette varmı bu ayyy:26:tabiride cok güzelmis
hakkinda hayirlisi olur insaallah
geçmiş olsun cnm..tedavisi vardır muhakkak ihmal etme..Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle..
valla o zaman al sana ilk sipariş, sence ben bu ay rahim filminden ağrısız çıkabilecek miyim
vermemmi,
ben spora başlamıştım sözde hamileliktede devam edecektim ama başıma bu çikolatra kisti çıktı hevesim de kalmadısigarayı da bırakalı üç yıl olmuştu resmen canım çekiyooo
ooo benim kankam 4. evre çiko kistle hamiş şu an.hemde 6 aylıkkkk..sadece 1 yıl kalamadı o kadar..tüpler açıksa kolay yelizim takma kafayinsallah tüplerin aciktir yelizimcünkü cok hamile kalan duydum cikolata kisti oldugu halde
ooo benim kankam 4. evre çiko kistle hamiş şu an.hemde 6 aylıkkkk..sadece 1 yıl kalamadı o kadar..tüpler açıksa kolay yelizim takma kafay
yeliz cnm yeni makineler ağrısız oluyormuş..sen nerde yaşıyorsun..istanbuldaysan arkadaşım fındıkzadede bi merkezde yaptırdı..çok rahat çekilmiş..makine iyimiş..eski makineler de ağrı oluyomuş
aman diyim tekrardan baslama sakin dikkat et o zaman sen varken su smiley kullanmayalimm
Hevesini kirma tedavini ol insallah olur
canım işte benim 1 yıl geçti say, bakalım ne ypacak doktor, sonuçları getir tedavi planlayacağım dedi, fsh bakacak spermiyogram bide rahim filmiiiii.. sigara istiyoommmmmm
o benim canımı çektiriyo iiyiceeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?