Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

uykusuz kaldiysakta degdi habibtem yasasin

ben sizler icin varim sekerlerimmmmm birbirmize birseyler ogretmen ogrrenmek icin burdayizseviyorum sizi kizlarrr yasakhayalim lorimmm medcezirimmm scorpionsummm hayalotummm summeyyee saymadigim bir cok kisi dahaaaaaaaa

ben sizler icin varim sekerlerimmmmm birbirmize birseyler ogretmen ogrrenmek icin burdayizseviyorum sizi kizlarrr yasakhayalim lorimmm medcezirimmm scorpionsummm hayalotummm summeyyee saymadigim bir cok kisi dahaaaaaaaa

bizde seni cok sevdik habibtem

iyikine aramiza katildin

nese getirdin habibtem

kan cekti bitanemmmmm baska topiklerde de olabilirdim sizin scakliginiz cekti demekki tatlim ben cikiyorum yarin gorusurz ben saat 12den sonra burda olacam saat 4e geliyor bizde seni cok seviyorum iyi geceler iyi uykular ahitkadake optum seni bizim kizlar simdi ya calisiyor ya horluyorlardirrr

habibtelerin hepsi rüya görürken ben burda ders calisiyorum:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

cok caliskanim cok

Son düzenleme:

benimde uykum geldi habibtem

cok sukran baya seyler ögrendim kalmam artik siniftasaat 4 demi geliyo burdada 2 ye geliyo

yok bu saatte calismazlar herhalde rüya görüyorlardir

hadi öptüm yeruhem yarin görüsürüz

Son düzenleme:

muckladn bebisimmmmmyarin gec kalmaaa kactim ben supurgemi alir giderimmmm

selamlar ben geldimm....misafirlerim vardı.. hani belki umut nie gelmiyo die merak edenininz varsa :)
smdi geçmişi de okuyacak halim yok, yorgunum bi öle bakim dedim. hem baksamda bu yorgunlukla biraz zor anlarım :s
...ee..nasılsınız bakalım ?
Rabbim bu Cuma saatinde yapılıpta kabul olunan dualardan eylesin bizlerin kini de...
Rabbim isteyen herkesin kucağını meleklerle doldursun insallah :)

Son düzenleme:
Canim cokkkkkkk sıkkin ya ben nisanlandigim zaman evde kaldm kimse istemiyo beni diyenn arkadasim evlendi hamile kaldi simdide dogum yapti allahim ne günahh isledim beni boyle cezalandiriyosun rabbimmmm

aaaahhhhh smyyem ... ben 15 yıldır kimleri böyle görmedim ki ?

Son düzenleme:
OYy kizlar bizimde eyulde evlenen 35 yas civari bi arkadas vardi hemen hamis kalmis poffff benim istedigim tarihte herkes hamis kalio bu ne yaaa

OYy kizlar bizimde eyulde evlenen 35 yas civari bi arkadas vardi hemen hamis kalmis poffff benim istedigim tarihte herkes hamis kalio bu ne yaaa

aman cnm benimde hemen asla cocuk yapmiycam diyenarkadasim ilk geceden hamile kaldi.bizde buyuk konusup istemiyorum deseydik hemen olurmuydu aceppppp

hosgeldin bıtanem bende seni merak ediyodum yaaa
aman cnm benimde hemen asla cocuk yapmiycam diyenarkadasim ilk geceden hamile kaldi.bizde buyuk konusup istemiyorum deseydik hemen olurmuydu aceppppp

cankuş ben ilk evlendiğimde hiç istemiyordum ama eşim askerdeydi kaynanamla oturuyodum maddı durumda yoktu rabbım bılıyo ya olmayan bebekle az konusmadım şüphede kaldığım aylarda korunmamıza rağmenama yinede olmadı rabbım bı yol çiziyo 2 seçenek veriyo hangisini seçersen ikisininde olması için bi zamanı var.ama pişmanmıyım yapmadım diye ozamanlar iyikide olmamış diyorum çünkü kendim hazır değildim kocam bile yoktu.çok şükürki artık annelik duygusunu rabbim bana nasip etti ve inanıyorum bigün meleğimi de yollucak

ayyy hayalotum gelmiss hsgelmiss.. saol balım, sen nasılsın
insan bikaç kisiyi göz önüne alınca, istiyor ki, arayıp sorsunlar, :)

ayyy hayalotum gelmiss hsgelmiss.. saol balım, sen nasılsın
insan bikaç kisiyi göz önüne alınca, istiyor ki, arayıp sorsunlar, :)

iyiym bıtanem sen nasılsın bakalım.arasıra anıden cıkıyorum evde tadılat var oyuzden demınde cıktım hemen,, yanlış anlama
nasıl gıdıyor mısafırın gıtmıs hadı gozun aydın

Son düzenleme:

bide 35 ten sonra doktorlar zor kalinir der

hic inanmiyorum artik böyle yas sinirlarina rabbim yeterki ol desin yas ne olursa olsun hic farketmiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…