- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.401
uykusuz kaldiysakta degdi habibtem yasasin
ben sizler icin varim sekerlerimmmmm birbirmize birseyler ogretmen ogrrenmek icin burdayizseviyorum sizi kizlarrr yasakhayalim lorimmm medcezirimmm scorpionsummm hayalotummm summeyyee saymadigim bir cok kisi dahaaaaaaaa
kan cekti bitanemmmmm baska topiklerde de olabilirdim sizin scakliginiz cekti demekki tatlim ben cikiyorum yarin gorusurz ben saat 12den sonra burda olacam saat 4e geliyor bizde seni cok seviyorum iyi geceler iyi uykular ahitkadake optum seni bizim kizlar simdi ya calisiyor ya horluyorlardirrr
seni sinif baskani ilan ettim yasakhayalimmmmmmmm
benimde uykumgeldi habibtem
cok sukran baya seyler ögrendim kalmam artik siniftasaat 4 demi geliyo burdada 2 ye geliyo
yok bu saatte calismazlar herhalde rüya görüyorlardir
hadi öptüm yeruhemyarin görüsürüz
bende arkandan geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmuckladn bebisimmmmmyarin gec kalmaaa kactim ben supurgemi alir giderimmmm
Canim cokkkkkkk sıkkin ya ben nisanlandigim zaman evde kaldm kimse istemiyo beni diyenn arkadasim evlendi hamile kaldi simdide dogum yapti allahim ne günahh isledim beni boyle cezalandiriyosun rabbimmmm
OYy kizlar bizimde eyulde evlenen 35 yas civari bi arkadas vardi hemen hamis kalmispoffff benim istedigim tarihte herkes hamis kalio bu ne yaaa
hosgeldin bıtanemselamlar ben geldimm....misafirlerim vardı.. hani belki umut nie gelmiyo die merak edenininz varsa:)
smdi geçmişi de okuyacak halim yok, yorgunum bi öle bakim dedim. hem baksamda bu yorgunlukla biraz zor anlarım :s
...ee..nasılsınız bakalım ?
Rabbim bu Cuma saatinde yapılıpta kabul olunan dualardan eylesin bizlerin kini de...
Rabbim isteyen herkesin kucağını meleklerle doldursun insallah :)
aman cnm benimde hemen asla cocuk yapmiycam diyenarkadasim ilk geceden hamile kaldi.bizde buyuk konusup istemiyorum deseydik hemen olurmuydu aceppppp
hosgeldin bıtanembende seni merak ediyodum yaaa
cankuş ben ilk evlendiğimde hiç istemiyordum ama eşim askerdeydi kaynanamla oturuyodum maddı durumda yoktu rabbım bılıyo ya olmayan bebekle az konusmadım şüphede kaldığım aylarda korunmamıza rağmenama yinede olmadı rabbım bı yol çiziyo 2 seçenek veriyo hangisini seçersen ikisininde olması için bi zamanı var.ama pişmanmıyım yapmadım diye ozamanlar iyikide olmamış diyorum çünkü kendim hazır değildim kocam bile yoktu.çok şükürki artık annelik duygusunu rabbim bana nasip etti ve inanıyorum bigün meleğimi de yollucak
ayyy hayalotum gelmiss hsgelmiss..saol balım, sen nasılsın
insan bikaç kisiyi göz önüne alınca, istiyor ki, arayıp sorsunlar, :)
OYy kizlar bizimde eyulde evlenen 35 yas civari bi arkadas vardi hemen hamis kalmispoffff benim istedigim tarihte herkes hamis kalio bu ne yaaa
aman cnm benimde hemen asla cocuk yapmiycam diyenarkadasim ilk geceden hamile kaldi.bizde buyuk konusup istemiyorum deseydik hemen olurmuydu aceppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?