Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayalim bende doktorumu degistirecem kadin birsey yapmadi yaa sinir oldum burda rus bir bayan var yanina gidecem kadin cok kalabalikmis ama olsun beklerim

yasakhayalim bende doktorumu degistirecem kadin birsey yapmadi yaa sinir oldum burda rus bir bayan var yanina gidecem kadin cok kalabalikmis ama olsun beklerim

eger yeterince ilgilenmiyosa tabi degistir habibtem

eger rus dr cok iyi bi dr beklemeye deger

burada pekmezini bulabilirmiyim bilmiyorummm normal uzum pekmezi var olurmu ben ari sutu polen corekotu tarcin karisimini deniyecem yarin

burada pekmezini bulabilirmiyim bilmiyorummm normal uzum pekmezi var olurmu ben ari sutu polen corekotu tarcin karisimini deniyecem yarin

aslinda olmasi gerekir bi bak büyük süpermarketlere keci boynuzu pekmezi sart ama

sen yap onlari kendini bu karisimda cok iyi

artik napalim bitkisel tedavilerle hamile kalmaya calisacagiz

yasakhayalimmmm vallahi sen baska topige gidince bile seni ozluyormm yanina geliyorum canim benim

yasakhayalimmmm vallahi sen baska topige gidince bile seni ozluyormm yanina geliyorum canim benim

yaw bisenle bi yerde durabilsek bende seni cok özlüyorum habibtem

dur ben gelim yanina orasi sicaktir burasi buz gibi kanim dondu valla iyice

Son düzenleme:
geldim bitanemmmm habibteeee kocana habibe diyeceksin tammai

kiz allpinim icimimi okudun sana onu soracaktim agiz aliskanligi ya esime kac gündür habibtem diyodum

sonra bi düsündüm galiba o kadinlara deniyodu dedim

anladim bari adama bundan sonra habibe diyim

Son düzenleme:
tatlim geldimmm nerdesin sen yeruhe int de kalbim sensin ben esime soyluyorum sende almancayla birseyler ogret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…