- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.821
loorim aksam burda ol daha hasret gidermedik
scorpionsum bi kocasiyla ilgilenecem diye baskasina zaman ayiramiyoki
bizde kocayla ilgilenmiyoruz ama baskalariyla ilgileniyoruz
selam verıp cıkıyorum
nasılsınız? med cezır ınsallah bebıs vardr arkadasım
a.s. canımm hoşgeldinnn
valla bebek olduğunu sanmıyorum bitanem, adetin 21. günü beta hcg 0 çıktı.. Dün batımdı, dün sabah da idrar testi yaptım ama negatif çıktı:44: normalde bugün yaşadığım sancının ardından hemen adet olurdum ben ama olmadı... Bu kez gelsin diye bekliyorum ama gelmiyo kırmıızılar çok karıştım canım yaa :111:
sen nasılsın ne var ne yok
ya benım yakın arkadasım bılmeden hamıs kalmıs adet gelmeyınce 10-15 gun arasında test yaptı hıc cıkmadı sonra dr da ogrendı ıdrara guvenme derım ama kanda cıkmamıs olması bıraz ıpucu veruyor tabı yınede hayırlısı allah bılır
yaaa nerdesiniiiizzz :84:
kırmızılar gelmedi halaa çok sancım oldu bugün sonra geçti şuan inceden inceden sızlıyo adetmişim gibi ama tık yok , çok tedirginim yaaaa:78:
ahhh ahhhh.ev hanım olduğunuz nasıl da belliiiiii
bebek olsun da görücem siziii uyursunuz öyle öğlene kadarrr..çocuk çatlar ayollllllllll
ben zaten hersabah 07:10 da kalkıyorum alışkınımmmmmm
kimsecikler yoookk
sonra tekrar gelirimm
slm canim ne yapiyon kimsecikler yok bugün
Cnm bugün herkesin bi işi varrama akşama gelirler yasakın mısafırlerı geldi tez zamnda giderler inşallahhh
Ya tatlım bak daha gelmezse yine kan testi yaptır yoksa da doktoruna gidersin niye olmadın diye.ama inşallah bebiş olsun daaa
napimm yaa çok seviyom kocişimii..kızz 16,5 yıldır hayatımda bu adammm ömrümün yarısı yaaaa
kimsecikler beni görüp duymuyo yaaaaa
Daha kendime bile gelmemiskenn
ruh ikizimm ben cikiyorum film fln izliyim canim sikiliyo gorusuruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?