Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaaa nerdesiniiiizzz :84:
kırmızılar gelmedi halaa çok sancım oldu bugün sonra geçti şuan inceden inceden sızlıyo adetmişim gibi ama tık yok , çok tedirginim yaaaa:78:

selam verıp cıkıyorum
nasılsınız? med cezır ınsallah bebıs vardr arkadasım

a.s. canımm hoşgeldinnn
valla bebek olduğunu sanmıyorum bitanem, adetin 21. günü beta hcg 0 çıktı.. Dün batımdı, dün sabah da idrar testi yaptım ama negatif çıktı:44: normalde bugün yaşadığım sancının ardından hemen adet olurdum ben ama olmadı... Bu kez gelsin diye bekliyorum ama gelmiyo kırmıızılar çok karıştım canım yaa :111:
sen nasılsın ne var ne yok

ya benım yakın arkadasım bılmeden hamıs kalmıs adet gelmeyınce 10-15 gun arasında test yaptı hıc cıkmadı sonra dr da ogrendı ıdrara guvenme derım ama kanda cıkmamıs olması bıraz ıpucu veruyor tabı yınede hayırlısı allah bılır

canım arkadaşının baya süpriz olmuş ama ben zaten 1 haftadır olmayacağını biliyodum kanda da çkmadı idrarda da... dediğin gibi hayırlısı olsunn

yaaa nerdesiniiiizzz :84:
kırmızılar gelmedi halaa çok sancım oldu bugün sonra geçti şuan inceden inceden sızlıyo adetmişim gibi ama tık yok , çok tedirginim yaaaa:78:

Cnm bugün herkesin bi işi varrama akşama gelirler yasakın mısafırlerı geldi tez zamnda giderler inşallahhh
Ya tatlım bak daha gelmezse yine kan testi yaptır yoksa da doktoruna gidersin niye olmadın diye.ama inşallah bebiş olsun daaa

habibteler geldim

gitti habibte misafirler ama simdide ortaligi toparlamak var

2 saat sonra ne ancak burda olurum

gittiler scorpionsum tez olmadi ama 4 saati buldu gitmeleri

napimm yaa çok seviyom kocişimii..kızz 16,5 yıldır hayatımda bu adammm ömrümün yarısı yaaaa

kiz scorpionsum benimki 9 yasimdaki halimi bilir ona kalirsa alalalal

cok sevmek ayri ona göre ayak uydurmak ayri bizde seviyoruz ama kendi sevdigimiz seylerdende taviz vermemek amac:

yaw simdi cok sevdigim uykumdan seviyorum diye nasi vazgecim

benimkide ise gidecegi sirada git yat biraz dinlen diyorum eee senin yüzünü ne zaman görecem diyo..bende bos ver beni yaw git dinlen diyorum zaten yillardir görüyosun yüzümü diyorumkocam böyle seyleri düsünür ama ben hic düsünmem böyle incelikleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…