- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.841
kimsecikler beni görüp duymuyo yaaaaa
neyse... diger kızlar.. nerdesiniz .. ben geldim ama yoksunuz.. beni unuttunuz mu, geri sayfalara baktım kimse benden bahsetmiyo, hiç adım geçmiyo
ben özlediydim sizi
ben burdayim bennnnnnnn
Ayyy sen bi de erkek olsan off anamm karın yanmıştı.bu ne kardeşimm ilgilenin şu kocişlerinizleee. Benim kadar o da düşüncelidir sağolsun her işi yapar hatta bazen ben otururum o yaparkiz scorpionsum benimki 9 yasimdaki halimi bilir ona kalirsa alalalal
cok sevmek ayri ona göre ayak uydurmak ayribizde seviyoruz ama kendi sevdigimiz seylerdende taviz vermemek amac:
yaw simdi cok sevdigim uykumdan seviyorum diye nasi vazgecim
benimkide ise gidecegi sirada git yat biraz dinlen diyorum eee senin yüzünü ne zaman görecem diyo..bende bos ver beni yaw git dinlen diyorum zaten yillardir görüyosun yüzümü diyorumkocam böyle seyleri düsünür ama ben hic düsünmem böyle incelikleri
umutcum niye hep böyle şeylere takılıpta keyfini kaçırıyosun ki
bitanem herkesin işi oluyo ondan gelemiyo,gelse bile geldiğinde de kim varsa onunla iki lafın belini kırıp rahatlayıp çıkıyo.... Ne olur benden niye bahsetmediniz deyip de üzüp durma kendinii ok
laylam.. beni de bitek birisi görmüyo, valla üzülüyorum .. bilse bu kadar üzüldüğümü, sizlere yazdığı gibi banada cvp verirdi..
burada ilk onu tanıdım ama, smdi bir yabancı gibi ..
ayyy sen bi de erkek olsan off anamm karın yanmıştı.bu ne kardeşimm ilgilenin şu kocişlerinizleee. Benim kadar o da düşüncelidir sağolsun her işi yapar hatta bazen ben otururum o yaparherşey karşılıklı yanii.karşılıksız taviz yok bizde
sey o kisi benimUmudumm sen nerelerdesin yahuu niye az geliyosun artıkkk:44:anam kim ooo? Yoksa seni cevapsız bırakan benmiyimm yada hangimizzz kimse yazmamazlık etmez kuzumm bazen gözden kaçabilir sadece
Umudumm sen nerelerdesin yahuu niye az geliyosun artıkkk:44:anam kim ooo? Yoksa seni cevapsız bırakan benmiyimm yada hangimizzz kimse yazmamazlık etmez kuzumm bazen gözden kaçabilir sadece
nebilim öle isteUmudumm sen nerelerdesin yahuu niye az geliyosun artıkkk:44:anam kim ooo? Yoksa seni cevapsız bırakan benmiyimm yada hangimizzz kimse yazmamazlık etmez kuzumm bazen gözden kaçabilir sadece
sey o kisi benim
anladim
laylam.. beni de bitek birisi görmüyo, valla üzülüyorum .. bilse bu kadar üzüldüğümü, sizlere yazdığı gibi banada cvp verirdi..
burada ilk onu tanıdım ama, smdi bir yabancı gibi ..
selam kızlarr.. ben buralardan durumları takip etmeye çalışıyorum.. bende pcos luyum yaklaşık 1,5 yıldır tanı koyuldu. ve 1 yıldırda bebek istiyoruz ama olmuyor.. adet geçikmelerim çok fazla.. 35 45 gün arası değişiyor.
ve adet geçikmelerimden dolayı tar.. isimli bi ilaç veriyor doktorum. yalnız buradan takip ettiğim kadarıyla klomen diyorsunuz. sizin tedavi süreciniz nedirki ne zaman bebek istemeye başladınızda o ilacı kullanmaya başladınız doktorunuz ne zaman verdi.. çok merake ediyorum. o ilacı neye göre veriyorlar.. banada yardımcı olur musunuz.. pazrtesi doktora gideceğim de..
doğru söylüyosn da cnm iste nebilim..
yıllar geçtikçe bu hale gelir oldum..
özr dilerim
hani buraya gelince hep sizlerele konusuyordum ya.. ondan olsa gerek
nebilim öle isteyok kusum sen değilsin hep bosvereyim diyorum.. yine dönüp dolasıp canım sıkılo iste napim.. bnde böleyım..sizi de sıkmak istemem bu hallerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?