Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kimsecikler beni görüp duymuyo yaaaaa

laylam.. beni de bitek birisi görmüyo, valla üzülüyorum .. bilse bu kadar üzüldüğümü, sizlere yazdığı gibi banada cvp verirdi..
burada ilk onu tanıdım ama, smdi bir yabancı gibi ..

neyse... diger kızlar.. nerdesiniz .. ben geldim ama yoksunuz.. beni unuttunuz mu, geri sayfalara baktım kimse benden bahsetmiyo, hiç adım geçmiyo
ben özlediydim sizi

neyse... diger kızlar.. nerdesiniz .. ben geldim ama yoksunuz.. beni unuttunuz mu, geri sayfalara baktım kimse benden bahsetmiyo, hiç adım geçmiyo
ben özlediydim sizi

umutcum niye hep böyle şeylere takılıpta keyfini kaçırıyosun ki
bitanem herkesin işi oluyo ondan gelemiyo,gelse bile geldiğinde de kim varsa onunla iki lafın belini kırıp rahatlayıp çıkıyo.... Ne olur benden niye bahsetmediniz deyip de üzüp durma kendinii ok

Ayyy sen bi de erkek olsan off anamm karın yanmıştı.bu ne kardeşimm ilgilenin şu kocişlerinizleee. Benim kadar o da düşüncelidir sağolsun her işi yapar hatta bazen ben otururum o yaparherşey karşılıklı yanii.karşılıksız taviz yok bizde

doğru söylüyosn da cnm iste nebilim..
yıllar geçtikçe bu hale gelir oldum..
özr dilerim

hani buraya gelince hep sizlerele konusuyordum ya.. ondan olsa gerek

laylam.. beni de bitek birisi görmüyo, valla üzülüyorum .. bilse bu kadar üzüldüğümü, sizlere yazdığı gibi banada cvp verirdi..

Umudumm sen nerelerdesin yahuu niye az geliyosun artıkkk:44:anam kim ooo? Yoksa seni cevapsız bırakan benmiyimm yada hangimizzz kimse yazmamazlık etmez kuzumm bazen gözden kaçabilir sadece

doru valla bende öyle dıyorum erkek olsaydım karım yanmıstı

selam kızlarr.. ben buralardan durumları takip etmeye çalışıyorum.. bende pcos luyum yaklaşık 1,5 yıldır tanı koyuldu. ve 1 yıldırda bebek istiyoruz ama olmuyor.. adet geçikmelerim çok fazla.. 35 45 gün arası değişiyor.
ve adet geçikmelerimden dolayı tar.. isimli bi ilaç veriyor doktorum. yalnız buradan takip ettiğim kadarıyla klomen diyorsunuz. sizin tedavi süreciniz nedirki ne zaman bebek istemeye başladınızda o ilacı kullanmaya başladınız doktorunuz ne zaman verdi.. çok merake ediyorum. o ilacı neye göre veriyorlar.. banada yardımcı olur musunuz.. pazrtesi doktora gideceğim de..

Umudumm sen nerelerdesin yahuu niye az geliyosun artıkkk:44:anam kim ooo? Yoksa seni cevapsız bırakan benmiyimm yada hangimizzz kimse yazmamazlık etmez kuzumm bazen gözden kaçabilir sadece

nebilim öle iste
yok susum sen değilsin
hep bosvereyim diyorum.. yine dönüp dolasıp canım sıkılo iste napim.. bnde böleyım..
sizi de sıkmak istemem bu hallerimle..

nebilim öle iste yok kusum sen değilsin hep bosvereyim diyorum.. yine dönüp dolasıp canım sıkılo iste napim.. bnde böleyım..sizi de sıkmak istemem bu hallerimle..

yaw ben senle küs ne degilimki:26::26::26::26::26:sadece o yasadiklarimizdan sonra yine tekrar anlasilma olmasin diye yorum yapmiyodumsen saniyomusunki umudum senin hamilelik haberini alinca ben tepkisiz kalacagim

görürsem ilk mesaj yazan kiside ben olurum

benim unuttugumumu saniyosun ilk biz birbirimizi tanidikama gercekten bu kadar üzüldügünü anlamamistim

valla canım.benim 2. ayımda verdi doktor.yumurtalarım tembelmiş kısaca buymuş neden.

doğru söylüyosn da cnm iste nebilim..
yıllar geçtikçe bu hale gelir oldum..
özr dilerim

hani buraya gelince hep sizlerele konusuyordum ya.. ondan olsa gerek

ya bitanem olur mu hiç öyle şeyy özür dilenecek bir şey yok ki ortada, ben senin canını sıkmanı istemiyorum o yüzden yazdım.. hem ben de iki gündür yoktum topikte zaten... kuzummm takılma böyle şeylere de moralini her zaman yüksek tutmaya gayret et.. Moral bizim için çok önemli biliyosun:112:
ya nette çok karşılaşamıyoruz ondan da sana öyle gelmiş olabilir... Bu arqada beni görmüyo cevap vermiyo dediğin ben miyim gözümden kaçmış olabilir ya kusurabakma canım

alalal bu kötü sürprizlerde beni bulur hep son fayfa acilmiyo yine

yine gecici körlük var bende

nebilim öle iste yok kusum sen değilsin hep bosvereyim diyorum.. yine dönüp dolasıp canım sıkılo iste napim.. bnde böleyım..sizi de sıkmak istemem bu hallerimle..

Canımm biz senden sıkılmayız deme öyle yaaa .sen gel istediğin kadar da dertleşiriz biz burada beraberken mutluyuz canım birimiz gelmese eksik kalıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…