Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

uyuyaklamisimmmmmm koltuktaaaa cok halsizimmm yahi anlamadim gittiiii hepinizi ozledim bitanelerimmmmmm scorpiomnsummmmm medcezirimmmm ins adet olmadiniz gobisiniz bebekle dolmustur yasakhayalimmmmm ozledimmmm senide misafirlerin gitttimi

ben gidiyorum.
daha fazla dayanamıcam bu itilmeye kakılmaya hor görülmeye..
hoşçakalın.
allaha emanet olun.
napıosanız yapın tamam mı.
by

alaalal nedenki acaba

kesinmiydi meddcezirim yani bugün gelmesimi gerekliydi hic aksama olmazmiydi:26::26::26::26::26::26:

bitanem aslına bakarsan dün gelmesi gerekliydi ama olmadı... Bugün de çoook ağrım oldu 2 saat sonra tık diye kesildi...Korunmayı biraktıktığımız ay da dahil olmak üzere 4 ay yaşadım ben bu ağrıyı.. Hatta apandistten şüphelenerek gidiyoruz dr.a ama hiç bişey çıkmıyo, 2 saat çekiyodum aniden kesiliyo ağrı ve sonrasında da adet oluyodum.. Normalde bu şiddetli ağrıdan hemen sonra olurdum ben, son 2 aydır sadece bu şiddetli ağrı olmamıştı... Sabah 10 gibi yine oldu ağrı, bu kez 1 saat bile sürmedi ama hala adet olmadım... Kasıklarımda da aynı adetmişim gibi ağrı var yaa, sanki adetimin 1. günümdeyimm.. 4-5 gündür her an adet olacakmışım gibi geliyoo vee ben de gafil avlanmamak için ped takıyorum ama bişey yok... pedle gezmekten mahvoldum yafff

heh okudum geldim kiz bu scorpions vermis ipleri admin eline vay geldi basimiza

senin 9 yasindaki hallerini bilirim diye yazinida okudum guldum valla

umutum niye oyle diyosun yaa sen zaten bu aralar baya nadir giriyosun goremiyoruz seni

medcezirim sende bekle bakalim ne olucak insallah hakkinda hayirlisi tatlim

net söylüyorum hamilesin anam sen.

hosgeldin o zaman
yok scorpionsum öyle iste yapacak bisey yok

yaw napim scorpions 16 yilim gecmis deyince bende 9 yasimdakini yazdim

ben gidiyorum.
daha fazla dayanamıcam bu itilmeye kakılmaya hor görülmeye..
hoşçakalın.
allaha emanet olun.
napıosanız yapın tamam mı.
by

sen delirdin mi ne ettin ya bebek aski kafaya vurdu herhalde sen geldinde ne zaman selam yazdin seni takip ediyorum dunde boyleydin bu gunde geliyosun selam yazmak yok merhaba demek yok biz yinede bisey demiyoruz konusuyoruz alinma hemen de trip atarak cikip gitme herkes herkesle arkadas sana niye hor gorelim

amin bitanemmm, herşeyin hayırlısıııı
nabersin görüşmeyeli ayy hepinizi özledim yaffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…