- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.921
Aaaa kızıyorum amaaakız bu ne alınganlık töbe töbeee hamilemisin nesin yahuu
tamam sana da diyeyim ozaman canımın içiiiii, tatlımm, balımmmm, bitanemmmmm
oldu mu şimdi reaanım
sen delirdin mi ne ettin ya bebek aski kafaya vurdu herhalde sen geldinde ne zaman selam yazdin seni takip ediyorum dunde boyleydin bu gunde geliyosun selam yazmak yok merhaba demek yok biz yinede bisey demiyoruz konusuyoruz alinma hemen de trip atarak cikip gitme herkes herkesle arkadas sana niye hor gorelim
aha işte.
sana bişi diim mi o kız haklı.
sen şimdi benim şurda yaptığım gırgırı umutun kırılmışlığıyla bir tutarsan olmaz.
tabi kırılır sana.
edilmicek lafları ediyosun.
az dikkat ediver
amin bitanemmm, herşeyin hayırlısıııı
nabersin görüşmeyeli ayy hepinizi özledim yaffff
net söylüyorum hamilesin anam sen.
ne laflari etmisim etmisim anlayamadim ben
senin ne girgir yaptigin belli ne gercek yazdigin belli
sizde hiç şakadan makadan anlamıonuz ha.
yok kıızzz bana hiç öyle gelmiyoo, sadece neden olmadım diye çoook tedirginim şuan.. Adet buu, olsa da istemiyoruzzz olmasa daanolacak biizm bu halimiz anammm
sen sakami yapiyosun ciddimi konusuyosun anlasilmiyo ben anlayamiyorum
heh okudum geldim kiz bu scorpions vermis ipleri admin elinevay geldi basimiza
senin 9 yasindaki hallerini bilirim diye yazinida okudum guldum valla
umutum niye oyle diyosun yaa sen zaten bu aralar baya nadir giriyosun goremiyoruz seni
medcezirim sende bekle bakalim ne olucak insallah hakkinda hayirlisi tatlim
sen sakami yapiyosun ciddimi konusuyosun anlasilmiyo ben anlayamiyorum
artık hep ciddi konuşmaya karar verdim canım anlayamadığınız için.
uyuyaklamisimmmmmm koltuktaaaa cok halsizimmm yahi anlamadim gittiiii hepinizi ozledim bitanelerimmmmmm scorpiomnsummmmm medcezirimmmm ins adet olmadiniz gobisiniz bebekle dolmustur yasakhayalimmmmm ozledimmmm senide misafirlerin gitttimi
Kız ipler bende ayol yok yok biz paylaşıyoruz aşkısıylaa.anamm adamla 16.5 yıldır fiilen sevgiliyiz yahu öncesinde de arkadaştık zaten.ciğerimizi biliriz birbirimizin o yüzden de çok şükür birimiz leb demeden diğeri leblebiyi anlarr
bitanem aslına bakarsan dün gelmesi gerekliydi ama olmadı... Bugün de çoook ağrım oldu 2 saat sonra tık diye kesildi...Korunmayı biraktıktığımız ay da dahil olmak üzere 4 ay yaşadım ben bu ağrıyı.. Hatta apandistten şüphelenerek gidiyoruz dr.a ama hiç bişey çıkmıyo, 2 saat çekiyodum aniden kesiliyo ağrı ve sonrasında da adet oluyodum.. Normalde bu şiddetli ağrıdan hemen sonra olurdum ben, son 2 aydır sadece bu şiddetli ağrı olmamıştı... Sabah 10 gibi yine oldu ağrı, bu kez 1 saat bile sürmedi ama hala adet olmadım... Kasıklarımda da aynı adetmişim gibi ağrı var yaa, sanki adetimin 1. günümdeyimm.. 4-5 gündür her an adet olacakmışım gibi geliyoo vee ben de gafil avlanmamak için ped takıyorum ama bişey yok... pedle gezmekten mahvoldum yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?