Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sizde hiç şakadan makadan anlamıonuz ha.

ne laflari etmisim etmisim anlayamadim ben

senin ne girgir yaptigin belli ne gercek yazdigin belli

Kız ipler bende ayol yok yok biz paylaşıyoruz aşkısıylaa.anamm adamla 16.5 yıldır fiilen sevgiliyiz yahu öncesinde de arkadaştık zaten.ciğerimizi biliriz birbirimizin o yüzden de çok şükür birimiz leb demeden diğeri leblebiyi anlarr

artık hep ciddi konuşmaya karar verdim canım anlayamadığınız için.

biz espiriden cok iyi anliyoruz hatta ince espirileri bile anlayabiliyoruz ama senin yaptigin baska bisey ben boyle bisey gormedim bence sen biraz dikkat et espirimi yapiyosun normalmi konusuyosun anlayamiyorum burada kimse kimseyi tanimiyo huyunu suyunu bilmiyo muneccim miyimde ben senin saka yaptigini anliyim

bizde paylasiyoruz tatlis paylasmadan yanayiz orada hem fikiriz ama fazlasi olamaz masallah sizede anamm 16.5 yil ne demek kiz

ayyyyyy ne oluyorrrr topikteeeeeee burdaaa herkesss kardes gibi birbirmizi cok seviyoruzzz bizimle sohbet etmek isteyenlerin basimizin uzerinde yeri var kimsenin alinmasini gerektirecek bir davranis yaomadi kimse...cocukca hareketleri birakalim lutfennn...burada biraz stres atmak icimizdeki sevincleri uzuntuleri paylasmak icin burdayiz stres yarartmak icin degikllll lutfen rica ediyorummmmmm

Valla şüpheleniyorum kız sendeeee

meddcezirim iki gün daha bekle gelmezse canim bi kan testi yaptir:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…