- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.181
ya ya ya .. öle ne ünlendim ne ünlendim sorma
unuttun mu diyene bak kıracam bunun kafasınıbigünü ama oraya kadar da elim yetişmez ki anacım
unuttun diyene bak asıl
bizim buraya gore saat 12de geldimmmmm dolma yaptim kizlar buyrun birlikte yiyelimmmmm
kac gündür niye gelmedin hayalotumgelimmi yardima bak bitiremeyeceksin bensiz temizligi aalalalalla
yaw sen bana niye kiziyosun
sana yazinca sen görmüyosun yazmadigimi farkedincede kiziyosunvalla ünlendin iyice her topikte nerdeyse taniyolar
ohh ellerine sağlık.. ver hepsi bana anca yeter, bu kaçak mıdır yasak mıdır o yemesin, ona yok ben alim
ah kusum benim sorma.. bugün enerji içmiş gibiyim sanki.. içimden biseyler fıskırıyo aam tarif edemiyorummm, delirdim mi ne , kafayı yedm sonnda, ondan size patlıyodum sanırım
sen nasılsın kusum, benim bat 27 kasım , çalıs babam çalıs durumları yani anlıycanama yoruldum bea
hadi be yalancı tavuk seni
ne zaman yazmışın, doru dürüst dierlerine yazdığın gibi yazdın da cvp mı vermedik alla lala yaw
heya bütün topik tanır beni, korkarlar benden , çekil bakim sen şöle yazarım, hemen sıra verirler önce benim msjım geçsinh die
valal kızlar bise oldu bana, enirjik bi bayan oldum sanki
bizim buraya gore saat 12de geldimmmmm dolma yaptim kizlar buyrun birlikte yiyelimmmmm
valla bıtıremıcem cankuş
kız mısafırıne yapmısında yapmısın ınsan bıraz bızede gonderrır yahu
hemide yardıma yetişin anammmm diye bağırasım var çıkın çıkın gelin anacım adres hayalot
hayalotum yanimda yiyecek malzemeriyle kalkisa geciyorum iste bekle beni 1 saatte evin piril piril olacak
vallahamı
bak gör kaçakhayalim
ozaman hiç gelme kaçakhayalim
çünkiiiiiiii daha ustalar gitmedikiiii
ama gel kovalayabılıyosan kovala
baska girdigim topikte gormusler fotoyu merak edenler oldu bende kirmadimmm resmi tekrar koydummmmm habibtelerimmm sanirim dolma yetisemeyecekkk yarim saate baska yemek yapip geliyorum kizlarrrr biraxdan gelecem gitmeyin bir yere yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayaloytummmmmmmmm umudummmm keskee burda olsaniz o guzel dolmalarimdan yerdinizzzzz 40 tane yaptimmm masalaah bana alkis pinaraaaaaa
bu kadarmi umudum kiziyosun bana
bende aclik grevine girip seni protesto edecemumudum bana kizmaktan vazgecsin diyecem protestomda
kız öyle deme yapan var yapamayan var
bak bana çalışma falan hakketire patlama hazır bomba gibiyim
umudum senin enerjin hep vardi zaten
buyur en önden tabi herseyde öncelik senin
baska girdigim topikte gormusler fotoyu merak edenler oldu bende kirmadimmm resmi tekrar koydummmmm habibtelerimmm sanirim dolma yetisemeyecekkk yarim saate baska yemek yapip geliyorum kizlarrrr biraxdan gelecem gitmeyin bir yere yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayaloytummmmmmmmm umudummmm keskee burda olsaniz o guzel dolmalarimdan yerdinizzzzz 40 tane yaptimmm masalaah bana alkis pinaraaaaaa
et anacım et , ben bgün çıldırdım sende çıldır
kız Allah napmasın seni emi, hakgetire öle mivalal haftaya patlıcaz mı yoksa bomba haberi mi patlatcas orası Allah ' A kalmıs
yaa vardı da,. iste arada bir nereye kayboluyosa o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?