- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.141
Canim bu ay cok beklediysen sitresten gecikmis olabilir.benim hep bekledigim aylarda gecikmem oluyo cunku.sana tavsiyem bi 4-5gun hasta olucam die dusunerek bekle.eger hala hasta olmamis olursan kan tahlili yaptir test yanlis olabilir.hasta olursanda Rabbim bidahaki ay nasip etsin sana ins.
canım benım gecen ay dogru durust bır araya bıle gelemdık 2 3 kez yada 4 de ıste yanı bebek fıkını aklımdan cıkarmıstım dusunmemeıstım stres yapcak bır seyımde olmadı cokta duzenlıdır gunumden bıle erken olurum genelde 26 yada 28 gunlerı arası zaten sureklı pedle gezım bu 15 gun gecıkmede olsaydı olurdu aklımda devamlı olcam fıkrı oldu zaten
ya bu gecen zamnda bunlarla ugrastım hep acı acı ustune ben kantestı yaptırayım hemn o zamn ınsh kıst yoktur
hayirlisi olsun kizlar hepimiz icin adet olurz dert olmayiz dert gercekten nedir bu kadinlarin sorunu yaaaaa
rabbimin sinavindan hayirlisiyla gecer ve yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah
gnshusna nasilsn sekerimmmmm...hosgeldinnnn bebek varmi sende kendinden bahsedermisin birazzz
gnshusna nasilsn sekerimmmmm...hosgeldinnnn bebek varmi sende kendinden bahsedermisin birazzz
evet tatlim burdayimmmmm orada yabancilik cektimmmm kimseyi tanmiiyorum diyeee burasi daha iyi kimse olmasadaaa
evet tatlimmmmmmm ben birazdan cikicaammm benim herif film izlemek istiyorrr tehlikeli ask izleyin kizlar cok guzelmiss esim oyle dedi bakalim artik guzelse yarin konusuruzz optum siziz iyi geceler kuzularimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?