Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benım gecen ay dogru durust bır araya bıle gelemdık 2 3 kez yada 4 de ıste yanı bebek fıkını aklımdan cıkarmıstım dusunmemeıstım stres yapcak bır seyımde olmadı cokta duzenlıdır gunumden bıle erken olurum genelde 26 yada 28 gunlerı arası zaten sureklı pedle gezım bu 15 gun gecıkmede olsaydı olurdu aklımda devamlı olcam fıkrı oldu zaten

Vakit kaybettirme ozaman canimm tahlil yaptir hemen eger negatif cikarsa ama mutlaka doktora git neden geciktigine baksinlar sokturucu versinler

hamile kalamamak ayri bi dert regl görememek ayri bi dert ..rabbim yardimcimiz olsun

aslinda günlerinde baya düzenliymis

hayirlisi olsun kizlar hepimiz icin adet olurz dert olmayiz dert gercekten nedir bu kadinlarin sorunu yaaaaa

gnshusna nasilsn sekerimmmmm...hosgeldinnnn bebek varmi sende kendinden bahsedermisin birazzz

evet tatlim burdayimmmmm orada yabancilik cektimmmm kimseyi tanmiiyorum diyeee burasi daha iyi kimse olmasadaaa

habibtem bende cikarim birazdan tatlim uyku gelmeye basladi

Son düzenleme:
evet tatlimmmmmmm ben birazdan cikicaammm benim herif film izlemek istiyorrr tehlikeli ask izleyin kizlar cok guzelmiss esim oyle dedi bakalim artik guzelse yarin konusuruzz optum siziz iyi geceler kuzularimmmmmmmmmm

evet tatlimmmmmmm ben birazdan cikicaammm benim herif film izlemek istiyorrr tehlikeli ask izleyin kizlar cok guzelmiss esim oyle dedi bakalim artik guzelse yarin konusuruzz optum siziz iyi geceler kuzularimmmmmmmmmm

bin hadi süpürgene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…