- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.381
allpınım hamiş haberleri benden duyurulur lütfenekmeğime mani olma
kaçakhayalim hemide ikizmişşş
iyiym canim sen
allpınım hamiş haberleri benden duyurulur lütfenekmeğime mani olma
kaçakhayalim hemide ikizmişşş
bende iyiyim bıtanem çok şükür
bıraz agladım demın ama geçti
öle işte bızım kızçelere laf yetiştirmeye çalışıyorum
hayirli olsun hamileligi .........ama aksamdan sonra ne oldu onu anlamadim...vede ne zaman olmus
hosgeldin laylam
hayalot ben sen var mi biz bir butunuz bilen soylerrrrrrrr benden acele olsaydin sen soyleseydinnnlaylacimmmm hosgeldin pamuksekerimmmmmmmm
bana diyosun bide gecmisi oku diye gecmisi oku gorursun tatlimm zoru benle arkadasin bende onu engelledim
hayalot ben sen var mi biz bir butunuz bilen soylerrrrrrrr benden acele olsaydin sen soyleseydinnnlaylacimmmm hosgeldin pamuksekerimmmmmmmm
hmm neden agladin bisey mi oldu:44::44::44:
na bisey demedimki loorimiyice kafam karisti benim yaw
yok canbonum geçtı zaten
hosbulduk bi tanemhamilemisin canim gözün aydin
yasakhayalimmm reancimmmm biz yanlis anlamisizzz kendisi bizi uzmek istememeiss ayak uyduramamis sadece...sonra ozur diledi hersey yolunda///kalp kirarlar uzerler yaaaa...3 kurusluk dunyada insanlar iyi gecinmek varken neden kavga ederler anlamam...anlamiyorum da....neysee ben birazdan gelecem tekrar..
dün nerdeyse 5 kisiydik besimizinde yanlis anlamasi imkansizbenim icin bu konu dün kapandi habibtem..kim kiminle doru anlasiyosa onunla konusur...kime hangi topik uygunsa orada yazisir..ama kimsenin huzurunu kimse kaciramaz..
sen bi gecmise don hayatim sonra gelecege donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?