Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bi geçmiş davasıdır dönüyo
neden agladıgımıda gecmıse donup okuyun bıtaneler
bıdaha soylenmez canlarım boşverin

loorim dönerimde..am asen dedinki bide banami diyosun dedinya ona takildim :26::26::26::26:ben bisey demedimki sana hayalotum reann hamileymis bide bugün biseyler olmus dedi öyle haberim oldu....

hayatim beni yanlis anladin herhalde hani bana diyosun ya gecmise don oku gel fln bende sana dedim bi gecmise bak neler oldugunu kacirma diye o malum kisiyle biseyler oldu da

rochakkkkk ve yaseminnnnnnnn sizde hosgeldinizzzz bize katilinnnnnn elmaaaa sekerlerimmmmmm

hayatim beni yanlis anladin herhalde hani bana diyosun ya gecmise don oku gel fln bende sana dedim bi gecmise bak neler oldugunu kacirma diye o malum kisiyle biseyler oldu da

simdi anladim loorim ne bilim bende ben ne demisim diye düsünüp duruyorum,,loorim habibtem bu konu dün hepimiz icin kapandi tatlim...

sen hic takilma oda özür dilemis alppinimin dedigine görebiz sakami gercekmi herseyi cok iyi anliyoruz

Reannn canım hayırlı olsun bebişinn

Canlarımmm lütfen kimse üzmesin canını, kim kiminle istiyosa onunla konuşur yazışır... Reancım dün herkes arayı bulmaya çalıştı ama önce şaka dedin sonra yine eskiye döndün... Sanırım pek anlayamadık seni, keşke daha net olsaydın... Neyse canın sağ olsun, sen bilirsin tatlım... Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, en kısa zamanda bizim de özlemimizi gidersin inşşş

yok canim senlik bisey yokki bencede benim icin de kapandi ozellikle bugunku olanlardan sonra engelledim bitti gitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…