- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.301
yaww.. kaç sayfa konustunuz he.. nasıl bakıcam simdik ben, az çenenizi tutsanız olmuyo mu he.. niye yoruyosunuz beni, batıma az kala
selam habibtelerimmm gun boyu giremedim temizlik yaptim sonra ilacmi ictimmm yarim saat sonra bas donmesi afedersiniz kusma..halsizlik basladi esimi aradim hemen geldi cok kotu hastyaimmm sizleri cok ozledimm zorla kalksamdaa sizle karsilasirim diye umut ediyordum ama yine yoksunuz...sizi gercekten cok seviyorumm...
umudum affet bidaha olmazzaten ben bikac gün olmuyacam seni önce allaha sonra habibtelerime emanet ediyorum
yaa tmm affederim de.. sen nereye gidiyosun beni bırakıp
habibtemmmmm uzanmisimmm hala basim donuyorrrr....sen neden birkac gun yoksunnnn
ne demek o anlamadimm habibte...seni cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ozleyecemmm bitanemmmmmmmm dikkat et kendineeeeee tatlimmm
umudum isteyerek degil benim net sirkesi kesecekmis ama tamir ne zaman sürer bilmiyorum
ama nasipse sonra yine hep burdayim aklim sende kalacak ama reglinde yaklasti ya:26::26::26::26::26::26::26::26:
insallah bi arkadasa falan ne ugrarsan girebilirsem bi girip bakar cikarim belki
umutcummm benim bat 9 aralikk habibtemmm
yaa tam da beni koruyacağın zamanda :26:
tam da batıma az kala olmıcan mı
ama arada girmeye çalıss, baska yerden de olsa, seni görmem lazım
hadi hayırlısı olsun kusum benim..benimde yarından sonra :26:
scorpionsum bide sana sunu söylemek istiyorum kasim topigindeki bi arkadas gecen gün ibrahim saracoglunu dinlemis prolaktin hormonunuzu ölctürüp öyle incir yeyin ve incir kürü yapin demis..sende yiyodun galiba cünkü yükseltiyomus öyle demis tv de,yemeden önce bi arastir habibtem
umutcummm benim bat 9 aralikk habibtemmm
sende de yavrunda allaha emanet olun canim benim rica ederim önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?