Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaww.. kaç sayfa konustunuz he.. nasıl bakıcam simdik ben, az çenenizi tutsanız olmuyo mu he.. niye yoruyosunuz beni, batıma az kala

umudum affet bidaha olmaz zaten ben bikac gün olmuyacam seni önce allaha sonra habibtelerime emanet ediyorum

Son düzenleme:

habibtem ictigin ilaclar yapmis olabilir:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canim benim özledik kiz seni

scorpionsum bide sana sunu söylemek istiyorum kasim topigindeki bi arkadas gecen gün ibrahim saracoglunu dinlemis prolaktin hormonunuzu ölctürüp öyle incir yeyin ve incir kürü yapin demis..sende yiyodun galiba cünkü yükseltiyomus öyle demis tv de,yemeden önce bi arastir habibtem

Son düzenleme:
yaa tmm affederim de.. sen nereye gidiyosun beni bırakıp

umudum isteyerek degil benim net sirkesi kesecekmis ama tamir ne zaman sürer bilmiyorum

ama nasipse sonra yine hep burdayim aklim sende kalacak ama reglinde yaklasti ya:26::26::26::26::26::26::26::26:

insallah bi arkadasa falan ne ugrarsan girebilirsem bi girip bakar cikarim belki

Son düzenleme:
ne demek o anlamadimm habibte...seni cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ozleyecemmm bitanemmmmmmmm dikkat et kendineeeeee tatlimmm

ne demek o anlamadimm habibte...seni cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ozleyecemmm bitanemmmmmmmm dikkat et kendineeeeee tatlimmm

yeruhem neyi anlamadin ki :44::44::44::44::44::44::44::44:

habibtelerim avatarim nasi sizce dursunmu degistirimmi

oylama yapacam cogunluk ne derse o olacak.

yok görüsüm gizli olsun aciktan yazmim derseniz özeldende yazabilirsiniz

Son düzenleme:

yaa tam da beni koruyacağın zamanda :26:
tam da batıma az kala olmıcan mı
ama arada girmeye çalıss, baska yerden de olsa, seni görmem lazım

hadi canlarım benim çıkmam lazım artık.. hepinize iyi geceler, sizleri seviyorumm

yaa tam da beni koruyacağın zamanda :26:
tam da batıma az kala olmıcan mı
ama arada girmeye çalıss, baska yerden de olsa, seni görmem lazım

tamam kuzum öyle yapmaya calisacam yaw valla aklim sende olacak rabbim yardimcin olsun kalbindekini kucagina versin umudum

habibtelerim ben süre vermim ama bi süre giremeyecegim net sirketimiz kesecekmis bir süre

ama umudumu meraktan :18:sali günü bi arkadasima gidip hemen bi ara girip cikacam

sakin niye bisey yazmadi yada az yaz,mis diye elestirmeyin

arkadasimda olsa herseyimi desifre etmek istemiyorum

kendinize iyi bakin yasakhayaliniz gelecek araniza en yakin zamanda

topigi ihmal etmeyin size emanet gözüm arkada kalmasin

anammmmmmm.bak telden o ccatlak smile i da yapamadimm.kiz vallamii.ben yediydim gecen ay.ay yemiyim bakim 10 gun var tahlile.sagol canim benimmm
bu arada sen niye bikacgun olmiycann.biyere mi gitcen yasakim hayalimmm.özlleriz amaaaaaa:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…