- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.341
slm kızlar nasılsınız ne alemdesiniz çalışmalar nasıl gidioooooooooooooooo
Valla biz yeni baslıycaz cnm.ama bu ay benden umut yok prolaktin yüksek.oo yüzden yanii
Bennnn geldiiiimmmmmm
ama kimsecikler yok nerdesiniz ayooollllçooooooook özledimmm
pöfff tam da benim haftam da, kimsecikler yokk
pöfff tam da benim haftam da, kimsecikler yokk
yumurtlama haftan mı canım
Yok cnm bugün umutun bat günü hayırlısıyla
tedavi görüomuydun inşallah hayırlı haberlerin gelsin
siznde umutunda
selm arkadaşlar.bende 9 ay denedim hamile kalabilmek için hiç bi problem yoktu 3kere doktora gittim acaba neden olmuyor diye sonra bi arkadaşımdan öğrendim onda da hiç bi problem olmadığı halde 3yıldır hamile kalamıyomuş bi ebeye gitmiş rahmi tersmiş meğer kadın aslan yakısı yapıştırmış ve bardak vurmuş göbeğine o hafta hamile kalmış çok şasırdım ve inanmadım acaba dedim...gitsem mi.. ve gittim benim ertesi günü otobüsüm vardı ve memleketten ayrılmak zorundaydım gittim baktı eliyle karnıma rahmin ters kızım atmıyor dedi korktum baya bi yandan da yine uydurmamı dedim ama sonuçta kadın da ebe.bi gün bardakla çekti yakı yapıştırdı sol kasığıma ve bel boşluğuma eve gelince kocam nöbetteydi o hafta olmadı ilişki bi daha ki ay hamile kaldım.benim yönetemim bu oldu aslan y
canım bende bir yaşlı kadına kitmiştim oda bana zamların düşmüş dedi tarif ettigin gibi bişeyler yaptı vafındık kadar pambugasarılı ve zeytin yaglıbir ilaç verdi 10 gün falan onu kullandım yani afedersin rahimime aldım birgin kalıyodu ertesi gün ilişki ama sonuç malesefff hüsrannnn daha bir çok şey denedim ve devam ediyorumdenemeye
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?