- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.641
değişikmiş aklımda bulunsun asetonum
biliyomusun özledim sabırsızca idrar testı yapmayı heyecanlı bekleyişimi yaaa:26::26::26::26:
beklıcez artık offf heyecan yaptım ya
neyse kafaya takmıyım daha tutunamadan yavrucagı adet olarak gondermesın vucut :))))
yok yok kötü düşünme iyi olacak inşallah ilk çocukmu kac yasın
sus bakembeklıcez artık offf heyecan yaptım ya
neyse kafaya takmıyım daha tutunamadan yavrucagı adet olarak gondermesın vucut :))))
oyyy kıyamam hayalotuma o gün yakındır
sus bakemkış kış adet gelsin bebek
inşallah asetonum bunlar yumoşlarda ya hoşuma gidiyoanam benim bir yumoşum bilem yok
yasakhayal gelırse bı on çişeçişinde onada yaptıralım
sus bakemkış kış adet gelsin bebek
inşallah asetonum bunlar yumoşlarda ya hoşuma gidiyoanam benim bir yumoşum bilem yok
ya git eczaneden bi test alsana ne bakıyon çişe
ya yavrum ben yaz basına denk gelsın cok ıstemıstım ee oda denk gelmedı o yuzden saldım gıttı artık nezaman gelırse cokta takmıyorum adet yaklasınca merak artıyo tabı o ayrı
kizlarrr allah herkeseee icindeki yasattigi ve buyuttugu hayal ettigi olmasini istedigi bir bebek nasip eder...en kisa zamanda iyi haberler aliriz....
senin niye yokmuş bakiiiimmm :)
kistler vakit vermiyoki yavrucağa
yumurtlamam tembelmiş hiç bana çekmemiş bunlar ya bide benim yumoşlarım olcaklar
daha cok var cıkmazkı
evet inanıyorum olcak inşallahbendede vardı yumurtlama tembelliği takılma hayalotum bak Allah nasib edince ediyor işte
banada dr kıst var demıstı hazıran ayında kontrole gıttıgmde ama kendınden gecebılır dedı tabı ben kontrole gıtmedım bu ay adet gorursem kontrole gıtcem tekrar bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?