- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.621
hıc bısey mı? hadı ya
aseton bıde sen ısesene ya ıcınde bısıler yuzuyomu bak olur mu???
vallahamıanam saglıklı olsun en basında ama gönlünden ne geçiyor asetenum
acaba dogrumu ya eger oyleyse hamısım yanı puhahaha bukadar kolay ogrenılşebılır mı ya?????
hiç bişey yok bende temiz
sen yaptınmı yuzuyomu bişeyler
cınsıyet onemlı degıl ya hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah
basından beri erkek geciyor içimden
evet ıkı kere denedım ıkısındede sankı suyun ıcıne ekmek ufagı kacarda erıyp yuzer ya oyle bısıler yuzuyodu :)))))))
vallahamı pul pulmu
suedam bende bolcana test var bize gelsene yapalım bıtane ya
selam kizlar nasilsiniz ben doktordan geldim...hersey iyi benim yumurtaliklarim zayif ilac verdi clomid ve folikasit icecem haftaya tekrar gidecem..esimin de ilac verdi...bakalim hayirlisi olsun...bugun hastanede bir cocugun anne demesi imme demesi beni aglatti kendimi tutamadim agladim...bende anne demeyi ozledim
selam kizlar nasilsiniz ben doktordan geldim...hersey iyi benim yumurtaliklarim zayif ilac verdi clomid ve folikasit icecem haftaya tekrar gidecem..esimin de ilac verdi...bakalim hayirlisi olsun...bugun hastanede bir cocugun anne demesi imme demesi beni aglatti kendimi tutamadim agladim...bende anne demeyi ozledim
süedaaaaaa aynen bendede var içinde yüzen küçük şeyler :) hadi gözün aydınnn
süedammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nolur bıyerden bı test bul artık kaç gun gecıyo kan testı yaptır acılde
allahım ya
hamişmisin gercekten acaba
gel bebem üsküdar
ay daha 9 gun var ayın 10 unda olcam
cıkmaz ıdrarda
ayy nebılım oylemıdır kı yaaaaa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999
biraz daha bekle adete son 2 gun kala bi kan testı yaptır bıtanem sabretcen artık umarım hamişsindirrrray daha 9 gun var ayın 10 unda olcam
cıkmaz ıdrarda
ayy nebılım oylemıdır kı yaaaaa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999
aa bende basaksehırdeyım karsıda bulusma yaparız kız :))
kız idrarını bi pet şişeye yap iğne koy içine alüminyum folyoyla sar karanlık bi odada sabaha kadar kalsın ışık almaması lazım..sabah kalkınca iğne eğer grileşmiş matlaşmışsa hamilelik belirtisi olur ben yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?