Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kız yok hamıs degılım burda aseton hamıs yaptı cıktı hayalot yaptı cıkmadı bızdede cıktı
bende 10 aralıkta adet beklıom sen gıbı
bakalım tutcakmı bu test

anladımm inşallah oluruz aslında ben 8 aralıkta bu stresle 13 aralıga kadar beklerim..adet olcaksam bile=)hayırlısı olsn inşallah

valla kızlar bende zerreciğin zerri bile yoktu okadar bakındım amma yok valla

sümeyyem scorpionsummm hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sümeyyem nerdesın sen ya

Bebegimm islerim vardi ya annem kaldi bende babam iş nedeniyle sehir disina cikti annemi bana getirdm falan abime kız baktık dugunlerde vs. vs. iste:)))

1,5senedir canim

Annem kayinvalidem gittik dugunlere onlar begendi de ben onay vermedim daha guzel kizlar var beaa:))))
annecim bu kız şimdiden görümceliğe başlamış valla
1,5senedir canim

üzülme tatlım bende hemen aynıyım senle bende 2 seneye yakın bı zamandır beklıyorum meleğimi...
ama sıkıntı stres yapma kendine olucagı varsada olmaz allah korusun herşeyin başı stress

canım benim üzülme napalım kısmetımızde varsa bizde annelık duygusunu yaşıycaz inşallah
eminim senin adına oda sevinecektir biraz burukluk olur içinde belki ama çabuk atlatır merak etme

Aminnn canim ins.senin neden olmadi istemedinmi

l

Yokk be görumcelikle alakasi yok bi soz varya kizim cirkin Allah vergisi gelinin cirkin gözün körmüydü die:)) o manaa yani guzel varken cirkin almakta mantigima yatmiyo abimm eşsiz yakìsikli cunku

Dogru soyluyosunda elimde degil canimm napiyim

benımde ıkı erkek kardesım var kımseyı yakıstıramıyorum yanlarına
acaba kotu gorumcemı olcam(
ama ben dost gorumce gezen tozan gelın gorumce olmak ıstıyorum
ınsallah rabbım hem kardeslerımın hemde bızım gonlumuze kafamıza gore bırını nasıp eder

dımı erkekler hanım evdeyse dırek yatısa gecıyor
valla ya hiç yakıştıramıyorum kocama
l

Yokk be görumcelikle alakasi yok bi soz varya kizim cirkin Allah vergisi gelinin cirkin gözün körmüydü die:)) o manaa yani guzel varken cirkin almakta mantigima yatmiyo abimm eşsiz yakìsikli cunku
amanda aman bu kızın abısı çokmu yakışıklıymışhayırlısını nasıp etsın hakkında canım tez zamanda hayırlı bı kısmetı cıkar inşallah
Dogru soyluyosunda elimde degil canimm napiyim

nap biliyonmu sen takıl bize bak 5 dakkada nasıl unutuveriyosun
işin şakası bi yana herzaman beterin beteri vardır canım böyle düşün olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…